Decolorarea dintilor

dentist

Milioane de oameni sufera de decolorare dentara in grade diferite, chiar si cei care se spala de cateva ori pe zi si folosesc ata dentara.

Vizitele regulate la dentist va vor face sa realizati faptul ca alimentele, mediul inconjurator si trecerea timpului sunt factori determinanti ce isi vor pune amprenta pe stralucirea naturala a dintilor dumneavoastra.

Stomatolog Bucuresti

Din fericire, la stomatolog Bucuresti puteti solicita o albire profesionala a dintilor, care este extreme de eficienta in eliminarea petelor si luminarea acestora, in final ajungandu-se la un zambet natural, alb.

Rezultatele finale variaza insa si in functie de sanatatea dumneavoastra si de tratamentul pe care il alegeti, dar majoritatea pacientilor a fost multumita de rezultatul tratamentului. Este bine de stiut ca pot exista si efecte secundare, insa acestea sunt rare si usoare.

Beneficiul suprem este ca in urma unui tratament de albire profesional, va veti bucura de un zambet imbunatatit dramatic si un impuls mare de incredere in sine.

O noutate in portofoliu sunt serviciile de albire dentara, la preturi speciale, pentru a le reda zambetul tuturor celor care se temeau sa il mai arate.

Trebuie avut in vedere si faptul ca albirea dintilor poate avea si cateva efecte secundare, insa acestea nu trebuie sa va ingrijoreze. De cele mai multe ori poate aparea o crestere a sensibilitatii gingiilor si o iritare a tesuturilor moi, insa acestea sunt trecatoare, mai ales daca aveti o igiena adevcata ulterior albriri. De asemenea, expunerea prelungita la agenti de albire poate deteriora smaltul dentar, deci nu exagerati cu produsele de albire sau cu sendintele la dentist pentru aceasta procedura.