De unde poti achizitiona calculatoare second-hand

laptop ieftin

It-sh.ro dispune de calculatoare second-hand, la preturi foarte avantajoase. Pe site sunt comercializate dispozitive si echipamente it second hand. Clientii pot analiza toate produsele pe site-ul www.it-sh.ro. Din cauza situatiei din prezent, accesul fizic in magazin nu mai este permis, echipamentele si dispozitivele comandandu-se doar online.

It-sh pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune brand-uri: HP, Dell, Acer, IBM, Lenovo si multe altele. Pe langa calculatoarele second-hand, clientii pot achizitiona si un laptop ieftin, foarte performant. Personalul calificat va ajuta fiecare client sa faca cea mai buna alegere, oferind multe sfaturi.

Tipuri de calculatoare second-hand

Unul dintre cele mai bune calculatoare second-hand de la It-sh este calculatorul Dell Optiplex 390, la pretul de 449 lei. Tipul de procesor al acestui calculator este Core i5-2400, cu 4 nuclee, iar ca specificatii CPU sunt mentionate urmatoarele: 3.10Ghz , 6MB Smartcache. In ceea ce priveste placa de baza, sunetul si reteaua sunt integrate.

  • Capacitatea RAM este de 4 GB, cu tipul de memorie DDR3, iar capacitatea HDD este de 250 GB, cu o interfata S-ATA. Garantia oferita de It-sh pentru acest dispozitiv este de 24 de luni.

Calculatoare second-hand | Laptop ieftin | It-Sh.ro

 calculatoare second-hand

Un alt tip este calculatorul Acer Veriton M421G Tower, la pretul de 296 de lei. Tipul de procesor este AMD Athlon II X2 250, cu 2 nuclee. Specificatiile CPU ale acestui dispozitiv sunt 3.0Ghz, 2MB Cache.

  • Capacitatea de memorie RAM este de 4 GB, cu un tip de memorie DDR2. Referitor la Hard Disk, capacitatea HDD este de 320 GB, cu un tip de interfata S-ATA. Acest dispozitiv se achizitioneaza fara sistem de operare. Garantia sa este de 2 ani de zile.

Al treilea tip este calculatorul second-hand de la Lenovo M82, la pretul de 349 de lei. Este un dispozitiv foarte des solicitat de clienti. Tipul de procesor este Intel Core i3-3220, cu 2 nuclee. Atat sunetul, cat si video-ul si reteaua sunt integrate.

  • Capacitatea RAM este de 4 GB, cu un tip de memorie DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 320 GB, cu o interfata S-ATA. Tipul de unitate optica este DVD-RW.