De ce sa mergi la stomatolog de doua ori pe an

Daca in trecut oamenii se temeau, uneori fara a avea un motiv bine intemeiat, de vizita la stomatolog, in ziua de azi experienta poate fi una foarte placuta. Datorita evolutiei inregistrate de acest domeniu in ultimii ani, a aparatelor performante si a pregatirii personalului medical, vizitele la dentist nu mai sunt insotite de durere si disconfort.

Din contra! La un cabinet stomatologic Iancului, de exemplu Elveto Dent sunt specialisti bine pregatiti, care dispun de echipamente moderne, astfel incat pacientii intra si ies pe usa cu un zambet larg pe fata si, mai ales, incep sa inteleaga de ce este important sa faca doua vizite pe an intr-o astfel de clinica.

Cu ajutorul stomatologului, se previn anumite afectiuni

Chiar si in situatia in care oamenii acorda atentie igienei orale, anumite probleme tot isi fac aparitia. O consultatie de rutina este necesara pentru a le identifica. Dupa cum se stie, atunci cand o afectiune este tratata inainte de a incepe sa se manifeste si sa provoace complicatii, procedurile sunt mai simple si nici nu sunt costisitoare.

Un bun exemplu in acest sens este parodontoza, care este o afectiune grava care afecteaza tesuturile ce sustin dintii – adica gingia si sistemul osos. De regula, ea apare ca o forma mai usoara, numita gingivita, care in cazul controalelor regulate este identificata si tratata la timp. Insa, atunci cand este lasata sa evolueze fara ca omul sa se prezinte la medic, poate duce la pierderea dintilor si la necesitatea unui implant dentar în Bucuresti.

Implant dentar în Bucuresti | Cabinet stomatologic Iancului | Elveto-Dent.ro

implant dentar în Bucuresti

Mentinerea sanatatii si igienei orale

Un om care frecventeaza o clinica stomatologica, devine constient de importanta pe care o are sanatatea orala. Recomandarile stomatologului vor fi respectate cu strictete, astfel ca totul se va concretiza intr-un aspect curat al cavitatii bucale, fara carii si probleme gingivale, si intr-o respiratie proaspata.

Tot in cadrul vizitelor periodice, medicul va constata daca pacientul are nevoie de detartraj sau de periaj profesional. Ingrijind dintii si gingiile in mod adecvat, este clar ca afectiunile din zona bucala vor intarzia sa apara.

La Elveto-Dent.ro, medicii sunt pregatiti sa le ofere oamenilor tot ajutorul de care au nevoie. Printre serviciile oferite in aceasta clinica se numara: implanturi dentare, coroane dentare, extractii, detartraj, fatete dentare, aparate dentare, endodontie, albire dentara, bijuterie dentara, proteza pe implant, sigilari dentare, proteze.