Curatarea profesionala a tapiteriei auto

Curatare tapiterie auto Bucuresti

Interiorul masinii este cel de care pasagerii profita cel mai mult, deci devine cel mai uzat in timp. De fiecare data cand cineva urca si coboara din masina, murdaria este adusa si lasata in masina. Toate urmele de  praf, noroi, par, urme de machiaj, mancare, lasa o murdarie urata care, daca se aduna in timp nu face decat sa strice aspectul interior al masinii.

Primul lucru ce trebuie facut atunci cand doriti sa curatati eficient interiorul masinii este sa scoateti covorasele si sa le scuturati pentru a elimina murdaria. Apoi, dupa o aspirare profunda, o spalare sub jet puternic de apa si putin detergent special, va fi foarte eficienta.

In ceea ce priveste tapiteria, curatarea ei este influentata de materialul din care este facuta. O tapiterie din piele, desi nu pare, este foarte sensibila la detergenti, de aici si recomandarea de a folosi doar solutiile speciale pentru piele. in cazul tapiteriei din material textil, o aspirare buna si o curatare cu solutie pentru textile este suficienta. Ambele materiale sunt sensibile si necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste curatarea.

Nu doar scaunele si covorasele din masina necesita atentie, ci in egala masura si tapiteria de pe portiere si tavan. Chiar daca nu pare, chiar si pe suprafata aceastor zone se depune praful, iar daca printre pasageri se numara si copii mici, atunci murdaria e garantata. La fel ca in cazul banchetelor, un spray potrivit tipului de tapiterie si o perie sau o carpa moale, pot face minuni.

Curatare tapiterie auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

Pare destul de complicat sa gasiti timp pentru toate aceste proceduri, nu-i asa? O solutie ar fi sa lasati masina pe mainile unor specialisti care stiu exact cum sa intervina. Echipa Curatam Pe Loc ofera servicii de curatare tapiterie auto in Bucuresti, totul la nivel profesional, cu solutii adaptate fiecarui tip de tapiterie. Pentru curatat tapiteria sau detailing auto in Bucuresti, Curatam Pe Loc chiar este compania potrivita. Accesati curatampeloc.ro si vizualizati detalii despre solutii de curatat, preturi si locatie!