Cumpar bijuterii vechi cu garantia estimarii corecte a valorii acestora

amanet non-stop

Un anunt potrivit care ar atrage persoanele care au acasa bijuterii pe care doresc sa le vanda la un pret cat mai bun ar suna chiar asa: “cumpar bijuterii vechi cu garantia estimarii corecte a valorii acestora”. Reprezentantii casei de amanet Hqz.ro prezinta clientilor intregul proces de estimare a bijuteriilor si a obiectelor de valoare.

Pentru ca de cele mai multe ori cei care vand bijuteriile pun mare accent pe valoarea sentimentala a acestora, care este incomensurabila, majoritatea fiind mosterniri de familie, uita de faptul ca valoarea sentimentala nu este comparabila cu cea financiara adevarata.

Cumpar bijuterii vechi cu plata pe loc, la un pret corect

Reprezentantii amanetului HQZ isi iau angajamentul de a estima in mod corect valoarea bijuteriilor atunci cand clientii doresc sa le vanda. In momentele in care acestia se confrunta cu o adevarata criza financiara si nu doresc sa apeleze la rude, la prieteni sau la institutii ce ofera imprumut, pot lua in calcul serviciile unui amanet non-stop. Aici, valorificarea bunurilor este una din cele mai sigure modalitati de a obtine o suma de bani rapid, astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiti sa se confrunte cu datorii bancare si cu rate interminabile.

Casele de amanet primesc nu numai bijuterii intacte, ci si cu mici defecte, rupturi, perechi de cercei desperecheate, lantisoare din aur si inele. Criteriile de evaluare a bijuteriilor din aur principale sunt greutatea si caratajul. Evaluatorii cu experienta se folosesc de o lupa pentru a verifica daca pe bijuterie exista un marcaj in acest sens, marcaj care va arata cate karate are inelul, bratara sau lanticul. Apoi, bijuteriile se cantaresc si se vor efectua comparatii daca marcajul coincide cu concluziile trase de evaluator.

Cumpar bijuterii vechi | amanet non-stop | Hqz.ro

cumpar bijuterii vechi

Procesul de evaluare al bijuteriilor este gratuit, iar daca pretul oferit este acceptat de catre clienti, iar acestia pot face dovada ca sunt proprietarii bijuteriilor, primesc plata pe loc. Gradul de uzura este ultimul criteriu pe baza carora specialistii fac o evaluare cat mai buna a bijuteriilor. Cu cat bijuteria este mai deteriorata, nu neaparat mai veche, cu cat este mai uzata, cu atat va primi un scor mai mic si un pret modest.

Cu siguranta procesul de evaluare al bijuteriilor in cadrul casei de amanet este o conditie necesara pentru a stabili valoarea bijuteriei amanetate sau chiar vandute.