Cum trebuie sa fie un salon de manichiura bun

salon cosmetica

La salon manichiura Crangasi, fiecare clienta este tratata regeste si sunt respectate toate regulile unui salon de lux, cu preturi pentru orice buget. Va puteti bucura si de alte servicii, precum masaj anticelulitic 1 Mai.

Salon manichiura Crangasi

Un salon de manichiura care se respecta, intotodeauna trebuie sa:

  • Sterilizeze toate instrumentele. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faca un salon de cosmetica inainte de fiecare clienta. Dupa fiecare utilizare, pe instrumente se pot aseza tot felul de bacterii si chiar sange, si nicio clienta nu isi va dori sa vada asta, si chiar se pot transimite diverse boli prin ustensile nesterilizate. Fiecare tehnician de unghii in parte trebuie sa aiba grija sa isi igienizeze si curete instrumentele sale.
  • Curete cadita pentru picioare folosita la pedichiura dupa fiecare client. Acestea trebuie curatate si dezinfectate corespunzator si bine inteles, schimbata apa de fiecare data.
  • La manichiura, trebuie sa foloseasca un lac de unghii top coat de cea mai buna calitate. Ati putea crede ca faceti o afacere buna daca gasiti o manichiura la un pret foarte mic, insa unele saloane economisesc bani prin utilizarea unor lacuri de unghii foarte proaste si ieftine. Un lac de unghii bun asigura rezistenta manichiurii dumneavoastra, o protejeaza de praf si ii da un finisaj lucios si aspectuos. O manichiura buna dureaza mai mult, iar acesta este modul prin care va ajuta sa economisiti bani.

Ofera ajutor cu geanta, haina, pantofii. Un salon de manichiura bun are un personal prietenos, care va ofera ajutor cu aceste lucruri. Dupa ce unghiile sunt inca neuscate, acestea se pot strica in momentul in care incercati sa va imbracati si sa va ridicati geanta. De asemenea un salon profesional va permite sa platiti manichiura in avans si nu asteapta sa cotrobaiti prin poseta dupa portofel cu manichiura proaspat facuta.