Cum tractam corect o masina avariata

service

Tractare auto

Traficul bucurestean este unul foarte dificil, iar evenimentele neprevazute pot aparea in orice clipa. Chiar daca te consideri un sofer foarte abil si ai multa experienta in acest domeniu, oricui i se poate intampla un incident mai mare sau mai mic in trafic. In acest caz, este posibil sa ai nevoie de o tractare auto. Iata ce trebuie sa stii inainte de a realiza acest lucru:

Elementul de legatura intre masini

Cel mai important factor in aceasta situatie este reprezentat de modul de realizare a conexiunii intre cele doua autovehicule. Astfel, cel mai bine este ca acesta sa fie reprezentat de o bara fixa, astfel incat sa se poata evita apropierea excesiva intre masini. Totodata, aceasta va scadea semnificativ si inertia la franare a masinii tractate.

Circulatie corespunzatoare

Atunci cand ne aflam intr-o astfel de situatie speciala, nu ne comportam ca si cand am circula in mod obisnuit. Astfel, este foarte important sa ne retragem pe prima banda de circulatie, pentru a nu ii perturba pe ceilalti participanti la trafic.

Ne vom deplasa cu o viteza scazuta, pentru a preintampina orice evenimente nedorite si vom fi mai atenti decat de obicei la vecinii nostri din trafic. Vom acorda atentie sporita mai ales la viraje si ne vom opri la cel mai apropiat service.

Semnalizare

Semnalizarea este si ea foarte importanta in timpul unei tractari. Nu este nevoie sa mentinem aprinse incontinuu luminile de avarie, pentru ca in acest mod nu vom avea posibilitatea sa alertam in timpul virajelor sau in cazul unei opriri bruste, insa vom avea in permanenta aprinse farurile.

Totusi, pentru orice astfel de situatie, este bine sa apelam la o firma specializata. Alo Tractari este o firma de tractari masini in Bucuresti, despre care poti afla toate informatiile de aici: alotractari.ro