Cum se intretin piesele de mobilier dupa ce sunt curatate profesional?

curatare canapele in Bucuresti

Articolele de mobilier din catifea sunt extrem de elegante, preferate de multi cumparatori pentru confort, moliciune si aspect. Fie ca este vorba despre o canapea din piele, despre un set de fotolii sau un coltar, serviciile de curatare fotolii la domiciliu sunt din ce in ce mai des solicitate de catre proprietari. Canapeaua este un material pe cat de frumos pe atat de pretentios, insa nu foarte greu de intretinut, daca proprietarii tin cont de sfaturile specialistilor.

Cat de greu sunt de intretinut si de curatat canapeaua, fotoliile sau coltarul de catifea?

Catifeaua este un material deosebit care, de foarte mult timp inspira lux, rafinament si somptuozitate, adorat de capetele incoronate si nu numai. Catifeaua este foarte moale la atingere, de aceea hainele din catifea si tapiteriile din acest material sunt confortabile, comode. Daca este curatat de specialistii CuratamPeLoc.ro, este necesar ca materialul sa fie si bine intretinut, astfel incat trecerea timpului sa ii dea un aspect deosebit.

Datorita structurii sale, catifeaua atrage praf, fire de par, se poate umple de semne si de urme atunci cand oamenii stau pe ea sau anumite obiecte se sprijina pe ea. Daca este intretinut in mod corespunzator, materialul va fi unul excelent de care proprietarii se vor bucura cat mai multi ani.

Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci dupa ce ai curatat obiectele de mobilier tapitate cu catifea?

Curatare canapele in Bucuresti | Curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Dupa serviciile de curatare canapele in Bucuresti, in care profesionistii au folosit toate produsele necesare in acest sens si toate echipamentele necesare, este important ca proprietarii sa tina cont de urmatoarele recomandari si sa:

  • nu consume alimente sau lichide pe canapeaua sau fotoliile tapitate cu catifea;
  • foloseasca cuverturile de pat pe obiectele tapitate cu catifea;
  • nu curete lichidele varsate pe obiectele de mobilier tapitate cu catifea cu apa, ci cu o carpa uscata;curete canapeaua doar cu peria si cu aspiratorul;
  • curete canapeaua cu abur cel putin o data pe luna sau sa apeleze la profesionisti cel putin o data la cateva luni.