Cum se alege cel mai bun costum de baie?

alegerea costumului de baie

Alegerea unui costum de baie poate fi o sarcina coplesitoare. Exista atat de multe optiuni si tendinte noi in fiecare an, incat multe femei nu stiu ce sa aleaga. Cu toate acestea, cel mai bun costum de baie pentru o persoana este acela in care se simte atat confortabil, cat si atragatoare. Un lucru foarte important este calitatea, dar si potrivirea acestuia cu stilul persoanei.

Un costum traditional, dintr-o singura bucata, va acoperi intregul trunchi, deci aceasta este cea mai modesta optiune. Unele femei au nevoie de costume de acest tip din motive religioase, altele se bucura doar de acoperire. Exista, insa, si femei care nu se simt obligate sa poarte atat de multa protectie solara.

Bikini si sutienul sunt cel mai indraznet tip de costum de baie, deoarece acopera mult mai putin decat alte variante. Aceasta inseamna ca o mare parte din corp va fi vizibila. Daca sunt persoane confortabile cu ideea de a-si arata corpul, atunci aceasta este o optiune minunata pentru ele.

Culorile indraznete si push-up-ul din sutien pot ajuta la accentuarea pieptului. Daca acesta este foarte mic, iar unele persoane isi doresc sa fie mai mare, ele pot opta pentru un costum de baie cu „elemente suplimentare” (push-up), pentru a imbunatati si a atrage atentia asupra pieptului lor.

Culorile luminoase atrag atentia, in timp ce culorile intunecate sunt mai putin vizibile. Asa ca, persoanele care doresc sa isi evidentieze o anumita parte a corpului, pot opta pentru o culoare deschisa a costumului, iar daca vor sa minimalizeze, pot opta pentru un costum de baie inchis la culoare.

Se pot gasi mai multe stiluri indraznete si pentru costumele dintr-o singura bucata, cum ar fi un costum de baie cu un gat adanc, un spate scazut, o curea pentru ajustare sau cu decupaje laterale. Persoanele care vor sa-si mascheze soldurile si coapsele pot opta pentru o rochita de inot. Pentru un bust generos, specialistii recomanda o bustiera.

Costumele de baie vin intr-o gama foarte variata de culori si modele, piata fiind nesfarsita. Pot fi completate cu o pereche de sandale confortabile, o palarie cu boruri mari si o pereche de ochelari de soare.