Cum schimba aparatul dentar fizionomia fetei

Pana nu demult, oamenii erau destul de reticenti sa poarte un aparat dentar. In general, parintii isi duceau copiii la medicul stomatolog in speranta ca acesta le va corecta inca de la varste fragede orice problema legata de aspectul danturii, dar si al fizionomiei. Si singura metoda eficienta in acest sens era aparatul dentar ieftin, din metal, pe care trebuiau sa il poarte o perioada de timp. Iar rezultatele erau spectaculoase. Adultii nu isi puteau dori nimic altceva decat sa isi poata corecta si ei, la randul lor, tot ceea ce ii deranjeaza in privinta problemelor ce tin de aspectul dintilor. Acum acest lucru este posibil! Adultii pot merge la cabinetul stomatologic din sectorul 6, plazadent.ro si pot opta pentru una din variantele de aparate dentare, mai mult sau mai putin vizibile, mai mult sau mai putin fragile, mai ieftine sau mai scumpe.

Avantajele aparatului dentar asupra fizionomiei | plazadent.ro

aparat dentar ieftin

Cabinetul Plaza Dent situat in Drumul Taberei este foarte modern, cu o echipa foarte tanara de medici specialisti, care asigura tratamente adecvate gratie celei mai noi si moderne aparaturi.

Aici, pacientii chiar si trecuti de varsta majoratului, pana la 30-35 de ani pot opta pentru un aparat dentar metalic, ieftin si rezistent insa foarte vizibil, un aparat dentar ceramic, mai putin vizibil insa mai fragil, un aparat dentar invizibil sau cu safire.

Ortodontia, prin definitie, trateaza si corecteaza anomaliile dentomaxilare, are un rol important in indreptarea pozitiei dintilor, in reglarea muscaturii si rapoartelor dintre maxilare. Aparatele dentare au un rol important si in ceea ce priveste fizionomia. Infatisarea se poate schimba radical, mai ales la nivelul nasului si buzelor, fiindca buza este sustinuta de dinti iar nasul se afla in imediata vecinatate. In unele cazuri, nasul poate fi mai proeminent. La nivelul pometilor, corectarea problemelor ce tin de dantura pot evidentia obrajii, iar fata nu va mai avea o forma foarte alungita.

Acestea sunt cele mai importante efecte pe care un aparat dentar le are asupra fizionomiei fetei. Cu cat aparatul este mai modern, cu atat va fi mai greu de observat iar efectele vor fi vizibile in timp, mai ales o data cu scoaterea aparatului dentar. Un zambet de invidiat si trasaturi fine ale fetei – rezultate demne de notat ale aparatului dentar.