Cum scapi de frica de stomatolog?

clinica dentara din Cotroceni

Multe persoane, din cauza unor evenimente traumatizante din copilarie sau pur si simplu a unor preconceptii gresite ajung sa capete o teama de stomatolog. Din fericire, in ziua de astazi, datorita pregatirii medicilor, dar si a instrumentelor de ultima generatie de care acestia dispun, vizita la un medic dentist Uranus de la clinica Twin Dent poate fi una cat se poate de placuta, chiar relaxanta, in foarte multe cazuri. Tot ce este de facut este ca pacientul sa tina cont de cateva sfaturi:

Se alege un medic sau o clinica potrivita

Pentru ca intre pacient si medic trebuie sa fie o conexiune, altfel unii pacienti nu se simt confortabil, este indicat ca inainte de a intra intr-o clinica dentara din Cotroceni, cum este de exemplu Twin Dent sau din orice alta zona sa se faca o scurta documentare.

Ce cabinet pare cel mai aproape de ideal, din punct de vedere al cadrelor medicale, al aparaturii si al abordarii? Evident ca acea unitate care primeste cel mai mare punctaj la toate capitolele va fi aleasa.

TwinDent.ro este o clinica stomatologica de top, situata chiar in centrul Capitalei. Aici sunt tratati atat copii, adolescenti, cat si adulti si persoane in varsta cu acelasi respect si cu aceeasi dedicare. Echipa medicala este una bine pregatita, cu experienta, iar dotarile de care dispune clinica sunt unele de ultima generatie.

Se poate opta pentru anestezie locala

In cazul in care se preconizeaza ca interventia va fi una dureroasa, este indicat ca pacientul sa solicite, pentru confortul sau psihic si fizic, anestezia locala. Cu ajutorul acesteia, durerea va disparea, odata cu frica, iar manevrele medicale vor fi executate in conditii optime.

Clinica dentara din Cotroceni | Medic dentist Uranus | TwinDent.ro

medic dentist Uranus

Comunicarea cu medicul este foarte importanta!

In multe cazuri, teama de stomatolog apare dintr-o rusine exagerata a pacientului, care nu se simte confortabil stiind ca cineva ii analizeaza in detaliu eventualele probleme din cavitatea bucala. Vorbind deschis cu specialistul despre aceasta teama, cu siguranta acesta va stii cum sa-l linisteasca oferindu-i cele mai bune sfaturi si indicatii.

Programarile se fac la orele dorite

Pentru ca oboseala poate amplifica stresul si teama, se recomanda ca programarile la dentist sa se faca in acea perioada a zilei cand pacientul se simte cel mai relaxat.