Cum sa sarbatoriti primul an de casatorie

torturi nunta

Cofetarie online

Aniversarea primului an de casatorie merita sarbatorita, deoarece ati acumulat experienta ca si o famlie si relatia cu siguranta s-a consolidat mai mult. De asemenea, este o sansa sa va amintiti de ziua nuntii si sa va bucurati de toate realizarile pe care le aveti impreuna, ca si cuplu. Exista mai multe modalitati prin care puteti sarbatori primul an, iar noi va propunem sugestiile de mai jos.

Faceti schimb de cadouri. Multe cupluri renunta la cadouri de-a lungul timpului. Noi va recomandam totusi sa faceti o exceptie macar acum si sa ii daruiti partenerului ceva ce stiti ca isi doreste de mult. Daca nu va permite bugetul acel lucru, puteti sa ii faceti ceva personalizat, care sa ii aminteasca de voi doi pentru totdeauna.

Faceti o replica a tortului de la nunta si mancati-l voi doi. Va recomandam sa faceti o comanda la www.etorturi.ro, cofetarie online. Sunt specializati in torturi de nunta la comanda si cu siguranta vor reusi sa recreeze ceea ce ati avut in marea zi.

Mergeti la un restaurant frumos unde se si danseaza sau la un club de dans si rugati-i sa puna melodia voastra de la dansul mirilor. Bucurati-va de dans si de moment, deoarece sigur va dainui in ani.

Faceti un album foto cu poze din ultimul an. Asa veti vedea cum ati evoluat ca si cuplu, dar si ca persoane. Va fi ceva frumos, ce veti putea revedea mereu de acum incolo. Aceasta idee poate fi facuta an de an. Si copiii dumneavoastra se vor bucura sa vada viata voastra de dinaintea lor, in imagini.

Luati o cina romantica in restaurantul in care a avut loc nunta. Poate fi o a doua nunta, doar pentru voi doi.

Faceti o a doua luna de miere. Poate fi in aceeasi locatie unde ati fost si prima data, sau puteti alege un loc nou in care va doreati de mult sa mergeti. Nu exista modalitate mai frumoasa de a sarbatori aniversarea primului an de casatorie, decat intr-un loc special in care sa petreceti timpul unul cu celalalt.

Organizati o petrecere alaturi de familie si cei mai apropiati prieteni. Daca sunteti genul de cuplu social, care prefera sa stea cu cei dragi mai mult decat singuri, aceasta poate fi cea mai buna metoda de a sarbatori evenimentul.