Cum sa pastram vigoarea unui par proaspat vopsit?

intretinere par vopsit

Noua culoare de par pe care v-ati oferit-o ca rasfat capilar este sublima si va este deja teama ca in cateva zile isi va pierde din stralucire si vibratie? Imposibil sa lasam aceasta euforie prada perisabilitatii, deci urmati sfaturile gandite special pentru intretinerea unei culori senzuale ale unui par proaspat vopsit.

Un look nou si de durata!

Chiar daca ati putut opta pentru un saten miere, ori un blond grau sau un rosu incandescendent, culoarea pe care ati indraznit-o face parte din imagine si reflecta personalitatea pe care ati construit-o. Iar aceasta trebuie sa ramana intotdeauna ireprosabila. Asadar, nu putem face neglijenta de a lasa look-ul sa se altereze sau sa-si piarda din energie. Va propunem sa descoperiti sfaturile noastre pentru o culoare durabila reproducand aura naturala a unei bogatii capilare!

  • Totul consista in samponare.. Nu trebuie niciodata sa samponam imediat dupa aplicarea noii culori pentru a lasa-o sa penetreze adanc si sa se fixeze pe radacini si in structura fibrei capilare. Asteptati macar 48 de ore dupa aplicarea vopselei, pana sa respalati parul. De altfel trebuie ales un sampon fara sulfati, care va proteja si hrani aceasta noua culoare artificiala.
  • Folositi imperativ o masca hranitoare pentru firele vopsite. Macar de doua ori pe saptamana, pe de-o parte, pentru a fixa bine culoarea si a intretine vibratiile si intensitatea nuantelor, iar pe de alta parte cu un scop hranitor, de a hidrata si hrani fibra capilara agresata in prealabil de catre consistenta chimica a vopselei.
  • Aplicati pe par o baie de uleiuri atent alese: argan, masline sau grau. Exista nenumarate posibilitati, fiecare cu avantajele si proprietatile naturale specifice. Trebuie incercate fara ezitare, mai ales pentru a proteja si hrani structura parului.
  • Oferiti-va in mod regulat, un tratament termoprotector intr-un salon specializat. Cum parul si culoarea sunt agresate de caldura va propunem un tratament termoregulator care va evita degradarea structurii parului si va fixa si mai bine pigmentii in structura firului de par.
  • Finalizati coafarea prin aplicarea unui serum pentru o protectie suplimentara.

In plus, dintotdeauna trebuie pastrat un interval de timp considerabil intre doua vopsiri capilare, caci adesea structura fibrei are de suferit, devenind fragila si casanta. Iar ca sfat trendy va propunem sa utilizati de asemenea un spray colorant pentru mici retusuri, intre cele doua vopsiri!