Cum sa iti echipezi curtea casei tale?

instalatii antiincendiu

Vine vremea frumoasa si cele mai multe seri le vei petrece in curtea casei tale. De asemenea, weekendurile vor fi ocupate de clasicele petreceri la gratar, inconjurati de prieteni. Pentru a fi convinsi ca totul va decurge ca la carte, fara sa apara accidente si necazuri, trebuie ca gradina ta sa fie echipata cum trebuie, dispunand de instalatii antiincendiu.

        Amenajeaza in asa fel spatiul incat gratarul sa fie situat la cel putin cativa metri distanta de casa, zone de trafic sau animalele din curtea casei tale. Pentru aprinderea focului puteti utiliza o bucata de ziar inmuiata in ulei, iar pentru intretinerea focului folositi carbuni, intrucat sunt mai eficienti decat stinghiile de lemn. Trebuie sa fii precaut si sa imprejmuiesti zona de gratar cu caramizi sau bucati de beton, ori sa faci o groapa in care sa amplasezi gratarul, in cazul in care gratarul tau nu are picioare inalte. Daca detineti un gratar profesional, asigurati-va ca rotile gratarului sunt bine fixate si ca aveti la indemana toate accesoriile pentru a face gratarul, deoarece nu este bine sa plecati de langa foc si sa il lasati nesupravegheat.

          Intra pe InstalMontaj.com pentru a vedea ultimele oferte in materie de preturi la instalarea de sisteme sprinklere necesare pentru utilarea gradinii tale, iar daca internetul nu iti este la indemana, atunci poti merge direct la reprezentanta din strada Lugoj, numarul 52, sector 1, Bucuresti. Daca nu dispui de timpul necesar, dar ai nevoie de informatii utile, poti apela numarul de telefon 0724.333.500 pentru a beneficia de sfaturile specialistilor.