Cum sa iti creasca parul mai repede

masaj anticelulitic Bucuresti

Salon cosmetica

Un mare mit legat par spune ca parul brunet nu creste la fel de repede ca celelalte tipuri. Nimic mai neadevarat. Toate felurile de par cresc cu aproximativ 12 mm pe luna, insa pentru rezultate mai bune, conteaza foarte mult cum te ingrijesti.

Inainte de a avea grija de exteriorul nostru, ar trebui sa ne ingrijim de interior. Conteaza foarte mult ce mancam si bem. Aceste lucruri, desi nu par, afecteaza modul in care se regenereaza si creste parul nostru. Pentru o podoaba capilara frumoasa, trebuie sa mancati cat mai mute legume si fructe, sa beti suficienta apa si sa faceti exercitii fizice regulat. Persoanele care au deficiente de vitamine pot avea un par uscat si incurcat.

Pentru o crestere frumoasa, trebuie sa va taiati varfurile regulat. Astfel, veti scapa de marginile despicate si uscate. In functie de felul in care va intretineti, s-ar putea sa aveti nevoie de o vizita la frizerie o data la 6 saptamani sau chiar doua – trei luni.

Frizerul trebuie sa indeparteze cam 8 sau 12 mm din par, in cazul acestei proceduri de rutina. Daca va taie de fiecare data mai mult, inseamna ca nu intelege rostul taierii varfurilor si va trebui sa schimbati locul. Va recomandam www.freestylebeauty.ro, coafor 13 Septembrie. Vom intelege dorintele dumneavoastra de fiecare data si va puteti rasfata ulterior si cu un masaj anticelulitic Bucuresti.

Daca aveti par brunet, aflati acum ca acesta este putin mai uscat decat celelalte tipuri. Acest lucru inseamna ca va trebui sa folositi un sampon si un balsam pentru par uscat sau deteriorat.