Cum sa intelegem femeile in ceea ce priveste garderoba

incaltaminte

Cu totii stim ca femeile sunt mai interesate de moda decat barbatii, dar si de silueta, de a arata bine si de a reusi sa ramana in forma. Si mai stim ca femeile au tendinta sa isi arunce cea mai mare parte din bani pe haine si pe imaginea pe care o au. Dar acest lucru nu este o superficialitate, intrucat o conditie fizica buna transmite bunastare, echilibru, sanatate si impune intotdeauna aprecierea si respectul.

Cu toate astea, femeile au in garderoba lor intotdeauna haine pe care nu le poarta. De la clasicul “pastrez pantalonii astia pana slabesc” sau “rochia asta o sa imi vina la vara pentru ca tin cura de slabire”, femeile se amagesc intotdeauna si ajung apoi sa considere ca nu au niciodata destule haine. Si din acest motiv sunt intr-o continua cautare de haine online sau in magazine. Acest lucru nu este unul rau daca dispun de bani, insa daca isi cumpara numai haine ieftine si ajung sa nu le mai poarte, vor ajunge la concluzia ca au intotdeauna prea multe haine nefolositoare si o mare gaura in buget.

Asadar, cel mai bun sfat pentru femeile de acest tip este sa isi evalueze intotdeauna silueta, forma corpului si sa stie care sunt cele mai potrivite haine pentru ele, pentru a nu cumpara haine de care nu au nevoie. Dar mai important decat atat este sa isi mentina silueta mancand sanatos, facand sport si band 2 litri de apa pe zi, pentru a nu ajunge sa nu mai incapa in propriile haine.