Cum sa folositi uleiul de cocos

indreptare cu keratina

Coafor 13 septembrie

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai eficiente tratamente, atat pentru par, cat si pentru piele. Multi specialisti spun ca acesta functioneaza mai bine decat orice tratament facut de om, pentru ca este 100% natural, fara silicon, alcool si alte chimicale care pot fi daunatoare pielii si parului sensibil. Face minuni in repararea parului deteriorat de caldura sau vopsea.

Uleiul de cocos este foarte bun si in lupta impotriva matretii, eliminand-o si apoi prevenind-o. daca il folositi regulat, macar de 2-3 ori pe luna, veti avea un par si un scalp sanatos.

Il puteti gasi in majoriteta plafarelor, supermarketurilor si farmaciilor. Spre deosebire de alte uleiuri si tratamente pentru par, acesta penetreaza firul in adancime, trecand de cuticula, astfel incat il repara din interior spre exterior. Are foarte multi nutrienti si vitamine benefice, care intaresc firul si il fac sa straluceasca. Majoritatea celor care l-au folosit au spus ca au observat ca parul lor este mai gros si nici nu mai cade atat de mult ca inainte.

Pentru un tratament intensiv, amestecati doua lingurite de ulei de cocos si masatile pe parul curat si pe scalp. In cazul in care aveti tendinte acute de ingrasare, nu il aplicati pe scalp. Daca aveti par lung, va fi nevoie de o cantitate mai mare. Puneti mai mult pe radacini, deoarce acestea se degradeaza cel mai repede. Dupa aplicare, lasati-l sa stea timp de 20-30 de minute. In cazul unui par foarte uscat, puteti sta chiar si mai mult cu el. Acoperiti-va parul cu un prosop, iar dupa ce timpul a trecut, spalati-va pe cap. Va trebuie sa va si samponati.

Daca uleiul de cocos este in stare solida, atunci lasati-l intai sa se incalzeasca pana devine lichid.

Dupa ce va spalati, puteti sa folositi o cantitate foarte mica de ulei de cocos pen varfuri, pentru a va descurca mai usor parul, dar si ca hidratare zilnica pentru firele uscate. Face minuni si pe pielea uscata, de asemenea.

Ca si tratament impotriva matretii, masati-va scalpul cu ulei de cocos si lasati-l sa stea 10 minute sau chiar si toata noaptea.

Pentru tratamente eficiente ale parului, va asteptam la www.freestylebeauty.ro, coafor 13 septembrie. Avem disponibila revolutionarea indreptare cu keratina.