Cum iti arati aprecierea fata de iubitul tau?

masaj

In acest articol incercam sa iti aducem in atentie ca sexul nu mai este demult un subiect tabu. In societatea in care traim acum, cam totul se invarte in jurul sexului, iar motive pentru gelozie apar oricand, ca de dupa colt. Daca vom continua in felul asta, avem toate sansele sa ramanem singuri si sa nu ne gasim nici sufletul pereche, dar nici macar sa avem o relatie decenta cu cineva cu care ne intelegem bine. Cum am putea anticipa si evita asemenea lucruri, incercam sa va aducem in atentie in cele ce urmeaza.

Te-ai gandit vreodata sa ii oferi partenerului tau de viata o sesiune de masaj erotic? Se stie ca sexul relaxeaza si destreseaza oamenii, scotandu-le dinc ap problemele de lucru pe care le intampina zilnic la birou. Iar a sti sa faci masaj senzual este o abilitate pe care o poti invata, cautand pe net tot felul de tehnici, daca nu stii deja. Masajul erotic poate fi folosit in orice etapa a unei relatii, salvand cuplurile de la a isi incheia relatia.

Ai putea sa pregatesti camera sa fie la o temperatura potrivita, sa folosesti parfumuri pentru improspetirea aerului din camera, chiar parfumuri mai dulci si mai senzuale, sa ai o lampa care lumineaza indeajuns cat sa va vedeti, dar nu sa va orbeasca si sa incepi masajul cu ulei, incepand de pe spate, pe tot restul corpului.

Daca nu te pricepi si esti o persoana cu mintea deschisa, atunci ai putea chiar sa mergi impreuna cu prietenul tau la un salon de masaj, spre exemplu la Babylon masaj.