Cosmetice cu minerale

cosmetica

Indreptare cu keratina

Cand vine vorba de cumparat produse cosmetice treci printr-o adevarata aventura. Au aparut atat de multe feluri, cu diferite substante care mai de care mai naturale si mai nutritive si atat de multe magazine de unde le poti achizitiona, incat nici nu mai stii ce e mai bine sa cumperi sau sa folosesti. De multe ori preferi sa te duci la www.freestylebeauty.ro, salon cosmetica 13 Septembrie, si sa foloseasca expertii ce stiu mai bine, poate sa iti faci si o indreptare cu keratina, insa nu iti permiti mereu acest lux.

In ultima vreme, o noua moda printre producatorii de cosmetice este sa lanseze produse de machiaj pe baza de minerale, care cica ar fi mult mai bune decat cele fara. Chiar daca majoritatea produselor cosmetice nu iti afecteaza pielea momentan, daca le folosesti prea mult timp s-ar putea sa te trezesti cu urme nedorite, iar de aceea ar fi bine sa iti regandesti “garderoba” cosmetica, si sa le schimbi cu produse cu minerale.

Spre deosebire de produsele obisnuite, care contin chimicale, parabeni, conservanti si tot felul de aditivi care dauneaza pielii, cele cu minerale au numeroase beneficii pentru sanatate. Acestea contin o substanta ce confera textura matasoasa si ajuta la stabilizarea machiajului pe ten si totodata trateaza porii de pe fata. Produsele cu minerale mai contin oxid de fier si dioxid de titan, care au proprietati antiinflamatorii, bune impotriva acneii. De asemenea, produsele cu minerale sunt recomandate si celor care au diferite probleme ale pielii, deoarece nu dauneaza, chiar fac bine.