Cladiri care au schimbat lumea

vile

De-a lungul timpului, au existat si inca exista cladiri simbol care au schimbat viziunea arhitectilor si au influentat constructiile de cladiri din perioade foarte mari de timp. Aceste cladiri raman in istorie si sunt puncte de reper pentru orice tanar arhitect sau pentru orice persoana care isi doreste o casa si apeleaza la un specialist.

Duplex de vanzare sector 3

Orasul Interzis – Beijing

Timp de aproape 6 secole, marii imparati ai Chinei au locuit intr-un complex – palat enorm, cunoscut sub numele de Orasul Interzis. Astazi, locul este un muzeu ce contine peste un milion de artefacte nepretuite.

Muzeul Louvru – Paris

La sfarsitul anilor 1500, Pierre Lescot a proiectat o noua aripa a muzeului si astfel a popularizat ideile arhitecturii pur clasice in Franta. Designul lui Lescot a pus bazele pentru dezvoltarea muzeului in urmatorii 300 de ani. In 1985, arhitectul Ieoh Ming a introdus modernismul atunci cand a proiectat uimitoarea piramida din sticla pentru intrarea in palat.

Taj Mahal – India

Potrivit legendei, imparatul Shah Jahan a vrut sa construiasca cel mai frumos mausoleu de pe pamant pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa favorita. Unii istorici considera ca acesta a vrut doar sa isi reafirme puterea sa politica. Oricare teorie ar fi cea corecta, cert este ca imparatul a reusit sa ridice una dintre cele mai impresionante cladiri din lume, cu elemente persane, islamice si originare din Asia Centrala. Taj Mahal chiar si astazi aduna milioane de vizitatori annual.

Turnul Eiffel – Paris

Secolul 19 si revolutia industriala au adus noi metode si materiale de constructii in Europa. Fonta si fierul forjat au devenit materiale populare atat in constructie cand si in ornamentare. Inginerul Gustave a revolutionat folosirea fierului atunci cand a proiectat Turnul Eiffel. Francezii au dispretuit mult timp turnul record, insa acesta a devenit rapid unul dintre cele mai iubite puncte turistice din intreaga lume.

Poate ca noile duplex de vanzare sector 3 de la www.ozunresidence.ro nu vor schimba lumea, insa cu siguranta vor schimba piata de locuinte din Bucuresti. Aceste vile noi Titan se remarca prin simplitate si naturaletea cu care se imbina cu mediul inconjurator.

Acest proiect imobiliar este creat si dezvoltat de MediaCity : case individuale si cuplate la pret de apartament!