Ciocolata si pudra de cacao fac minuni in cuptor

Torturi de lux

Sa faci un tort perfect de ciocolata este o sarcina dificila chiar si pentru cei mai profesionisti patiseri ai lumii. Trebuie sa echilibrezi textura si structura tortului astfel incat sa mentii profilul „ciocolatesc” al tortului. Echipa eTorturi.ro a fost provocata sa prepare o sumedenie de torturi cu gust autentic de ciocolata pentru diverse evenimente si experimentant atat de multe retete, in sfarsit, a gasit reteta ideala. Unul dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare este acela ca utilizarea ciocolatei sau utilizarea pudrei de cacao sau utilizarea ambelor ingrediente in combinatie, nu garanteaza reusita pe care toti clientii o doresc.

Ciocolata si pudra de cacao provin din boabele de cacao care au fost fermentate, extrase si uscate. Dupa ce se extrage untul de cacao care se foloseste la prepararea ciocolatei, rezulta si pudra de cacao care poate fi rafinata sau naturala.

Blatul in care se foloseste doar pudra de cacao de buna calitate are o culoare inchisa si o aroma intensa. Pudra de cacao pare sa dea tortului o intensitate aparte aromei de ciocolata, insa daca nu se foloseste zahar sau indulcitori, gustul este usor amarui. Din experienta echipei eTorturi.ro, se poate spune ca cel mai bun tort a fost cel care a continut cantitati substantiale atat de ciocolata neindulcita, cat si pudra de cacao nerafinata. Pudra intensifica gustul ciocolatei si da blatului un aspect pufos si aerat. Sunt foarte importante temperatura de coacere si temperatura ingredientelor folosite, dar si calitatea superioara a acestora.

Asadar, fie ca aveti nevoie de torturi de nunta sau torturi de botez si doriti ca ele sa aiba o aroma autentica de ciocolata de buna calitate, nu ezitati sa contatctati echipa de specialisti a cofetariei online eTorturi.ro etorturi.ro si sa le transmiteti dorinta dumneavoastra. Invitatii dumneavoastra merita sa fie rasfatati pe deplin de asemenea bunatate conceputa din ingredientele potrivite si copata la temperatura optima. Sa nu mai vorbim de crema de ciocolata, este absolut geniala! Livrarea este gratuita in Bucuresti si imprejurimi!