Chirurgia orala la Dental Crown Health – o interventie fara durere

stomatologie fara durere

Chirurgia orala este uneori singurul remediu pentru anumite probleme dentare si gingivale. Termenul de „chirurgie orala” se refera la toate actiunile de indepartare sau incizie ale tesuturilor orale. Acestea sunt disponibile in mai multe tipuri de proceduri, cum ar fi extractia dintilor, plasarea implantului dentar sau transplantarea gingivala. Indiferent de natura lor, aceste acte chirugicale au scopul final de a oferi pacientilor o sanatate orala mai buna.

La Dental Crown Health, cabinet stomatologic in sector 3, chirurgii dentari sunt calificati sa efectueze diferite tipuri de interventii chirurgicale. Puteti avea incredere in vasta lor experienta!

Cele mai frecvente interventii chirurgicale orale sunt:

  1. Extractia orala complexa care se face pentru a extrage un dinte deteriorat sau a unei masele de minte care, din cauza lipsei de spatiu, poate deteriora dintii invecinati.

  2. Implanturile dentare sunt folosite pentru a inlocui un dinte lipsa. Un implant dentar implica plasarea in gingie a unei baze metalice din titan, care va actiona ca si radacina naturala a dintelui. Introducerea unui implant se efectueaza in timpul unei microchirurgii care consta in incizarea gingiei pacientului.

  3. Grefa de gingie este solutia ideala pentru a restabili structura gingiei pacientului. Acest lucru este indicat in special in cazuri grave de boli gingivale, in care radacinile dintilor devin expuse si, prin urmare, prezinta riscul aparitiei cariilor. Plasarea grefei este efectuata sub anestezie locala.

Inainte si dupa interventia chirurgicala sunt necesare cateva masuri care sa promoveze vindecarea rapida a inciziei. Inaintea interventiei vi se va solicita o radiografie pentru ca stomatologul sa poata observa in mod corespunzator toate detaliile interne ale dintilor. In unele cazuri, specialistul va poate recomanda tratament cu antiinflamatoare sau analgezice, insa pe langa asta, este foarte importanta pregatirea psihologica.

Dupa interventie este necesar sa urmati toate sfaturile echipei medicale. Ingrijirea postoperatorie corecta faciliteaza vindecarea rapida, dar totodata si succesul interventiei. In cadrul Dental Crown Health, puteti avea parte de servicii de stomatologie fara durere, cu succes garantat! Detalii gasiti accesand cabinetstomatolog.ro.