Cele mai performante drone de pe piata

imagini aeriene

Dronele sunt in momentul de fata printre cele mai populare “jucarii” pe care le puteti achizitiona.  Nu doar ca sunt extrem de interactive si va puteti ocupa timpul liber cu ele, dar aveti ocazia sa faceti si fotografii si filmari unice.
Puteti gasi in magazine o varietate de modele, drone care au deja camera instalate, unele care au posibilitatea de a monta un GoPro, sau unele cu care puteti cara diferite obiecte.

Fotografie aeriana

Unul dintre cele mai ravnite aparate este Parrot Bebop. Aceasta este la limita dintre drone profesionale si jucarii si o puteti achizitiona cu aproximativ 450 de lire. Are o camera ce poate filma la calitate 1080p si poate fi controlata si cu un smartphone sau cu o tableta. Pretul de 450 de lire este pentru versiunea standard, insa daca mai aveti cateva sute de lire disponibile, ii puteti lua tot felul de accesorii suplimentare care ii vor imbunatati zborul si va vor ajuta sa faceti fotografie aeriana superba.

Insa daca ati trecut deja de stadiul de jucarii si vreti ceva cu adevarat profesional, cea mai buna optiune de este Turbo Ace Matrix, care poate fi cumparata incepand cu 2284 de lire de pe site-ul oficial.  Aceasta are un diametru de 1 metru intre aripi, este facuta din carbon, poate zbura pe o arie de pana la 2 km, iar bateria tine pana la 25 de minute. Vine si cu un monitor de 8 inchi pe care puteti vedea in timp real ce filmeaza drona.

La www.aeroview.ro ne ocupam noi de orice filmari aeriene doriti. In cazul in care nu sunteti inca pregatiti sa manevrati propria drona, serviciile noastre sunt facute special pentru a capta momentele speciale intr-un mod unic. Nu ezitati sa ne contactati.