Cele mai interesante gadgeturi din ultimii ani

tehnologie

Tehnologia avansează extrem de rapid, lăsând impresia că apare o nouă inovaţie aproape în fiecare zi. Oamenii sunt înnebuniţi după gadgeturi, iar acest lucru se vede în vânzările din ultimii ani. De la telefoane şi până la căşti wireless sau ceasuri ultra-performante, toate acestea sunt un simbol al noii generaţii, o generaţie care vrea să îşi asigure un plus de confort.

La mare căutare este hotspot-ul portabil, care este suficient de mic pentru a intra în buzunar, reuşind, în acelaşi timp, să ofere o acoperire instantanee 4G pentru 7 GBP pe zi. Utilizatorii îşi pot lua la revedere de la „hotspot-urile” hotelului sau ale aeroportului, care limitează datele la cele 30 de minute gratuite şi care au o viteză de conectare extrem de slabă.

Pentru pasionaţii de drone, modelul Parrot Anafi este unul dintre cele mai interesante, camera 4K HD putând fi încărcată direct de la laptop. În plus, câştigă cele mai multe puncte pentru rama sa din fibră de carbon, cu greutate de mică, ceva care îl ajută să se plieze pe orice dimensiune în doar câteva secunde. Drona este excelentă pentru fotografii cu unghi scăzut, reuşind să surprindă imaginile într-un mod cât se poate de clar.

Bărbaţii sunt, cu siguranţă, impresionaţi de aparatul de ras Philips Series 9000, care poate bărbieri timp de 50 de minute cu doar o singură încărcare. Capacitatea de a se plia atât pe bărbieritul umed, cât şi pe cel uscat (este singurul aparat de bărbierit de pe piaţă impermeabil 100%) şi precizia sa premiată (într-adevăr, aproape de un aparat de ras normal) îl transformă, fără doar şi poate, în cel mai interesant, dar şi cel mai potrivit cadou.

Zgomotul din jur este absolut asurzitor, însă noile căşti de la San Diego’s Cleer dispun de o tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, reuşind astfel să blocheze 99,5% din zgomotul de fundal. De asemenea, au o durată de viaţă a bateriei extrem de lungă, de până la 20 de ore, precum şi un microfon încorporat pentru a primi apeluri. O altă caracteristică foarte utilă este aceea care întrerupe melodia ascultată atunci când sunt scoase de pe cap.