Ce se intampla cand ai ITP-ul expirat? Ce este de facut?

tractari masini Bucuresti

Unul din cele mai des intalnite motive invocate de clientii care apeleaza la serviciile de tractari auto Bucuresti este acela al ITP-ului expirat. Inspectia tehnica periodica este unul dintre cele mai importante servicii pe care conducatorii auto nu trebuie sa le ignore, deoarece este obligatoriu si presupune verificarea nivelului de poluare, a sigurantei rutiere si a categoriei de folosinta a autoturismului.

Desi este destul de simplu sa se obtina o programare pentru ITP, multi soferi omit sa o faca. Pentru a realiza ITP-ul clientul are nevoie de cartea de identitate a vehiculului in copie, certificatul de inmatriculare in original, asigurarea RCA si buletinul.

Inspectia tehnica conteaza foarte mult, este poate cea mai importanta verificare, atat din punct de vedere legislativ, cat si al securitatii in timpul condusului. In cazul in care conducatorii auto nu respecta normele si legislatia in vigoare, daca circula cu un ITP expirat, vor lua o amenda care poate ajunge pana la 2000 de lei si sanctiunea poate include si retinerea certificatului de inmatriculare pana la momentul in care se face dovada efectuarii si valabilitatii unei noi inspectii.

Serviciile de tractari auto Bucuresti – ideale pentru a transporta masina la centrul ITP

Sunt situatii in care conducatorii auto nu acorda importanta acestei inspectii si circula cu ITP-ul expirat cateva luni bune, timp in care daca nu sunt opriti, nu stiu acest lucru si nici nu sufera repercursiuni. Sunt si situatii in care conducatorii auto isi dau seama pe moment de greseala pe care au facut-o si se grabesc sa faca ITP-ul. Din pacate, programarile nu se fac chiar dupa o zi pe alta si sa circule cu masina cu ITP-ul expirat este o incalcare cu buna stiinta a legislatiei.

Tractari auto Bucuresti | tractari masini Bucuresti | Alotractari.ro

tractari auto Bucuresti

De aceea, serviciile de tractari masini Bucuresti se vor dovedi extrem de eficiente si de utile. Transportul pana la centrul in care se va face verificarea ITP se face in cele mai bune conditii, cu asigurare, clientii se bucura de tot confortul si de preturi transparente, fara a fi nevoiti sa plateasca mai mult pentru servciile primite, toate costurile fiind exprimate in lei pe site-ul https://alotractari.ro/ .

Fara doar si poate, transportul masinii cu ajutorul unei firme de tractari pana la statia ITP este o obligatie civica pentru soferi.