Ce este un calorifer cu apa calda

teava cupru

Exista doua tipuri de baza de calorifere de vanzare, iar acestea sunt o sursa foarte buna de caldura: calorifere cu abur sau calorifere cu apa calda.

Magazin online radiatoare

Caloriferele cu apa calda au mai multe beneficii, insa cel mai important de mentionat este faptul ca este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, insa acestea nici nu usuca aerul din camera sau nu imprastie aer uscat prin camera, precum fac alte sisteme de incalzire.

Radiatoarele cu apa calda pot fi cu o singura conducta sau cu doua. In sistemul cu o singura conducta, apa calda paraseste radiatorul si se misca intr-o bucla continua, intorcandu-se inapoi sub forma de apa rece. Aceasta apa rece este reincalzita si trimisa apoi pe drumul nou. Sistemul cu doua conducte de apa calda muta apa printre calorifere, apa plecand printr-o teava si intorcandu-se prin alta.

Daca aveti o casa construita inainte de 1950 si inca are caloriferele originale, acestea sunt mai mult ca sigur bazate pe abur. Cum spune si numele, sursa de incalzire care trece prin conductele de alimentare este aburul fierbinte. Aburul este condus prin teava, umple radiatoarele si apoi condenseaza si ruleaza inapoi pe aceeasi conducta, sub forma de apa.

In cazul in care doriti sa va schimbati radiatoarele din casa, www.ecalorifere.ro este un magazin online radiatoare ce are o gama foarte mare de calorifere in oferta sa de vanzare. De asemenea, puteti consulta specialistii care va dau la dispozitie pentru a fi siguri ca alegeti cea mai buna varianta de incalzire pentru locuinta dumneavoastra.