Ce avantaje are un cadru de mers si cum il alegi pe cel potrivit tie?

Sunteti in cautarea unui cadru de mers pentru a va deplasa, insa nu stiti care este modelul ce se potriveste nevoilor dumneavoastra? Expertii https://www.magazinulortopedic.ro au intocmit in acest sens o lista, care vine in sprijinul oamenilor care au nevoie de astfel de dispozitive medicale, oferindu-le informatii importante despre care sunt lucrurile la care sa fie atenti, dar si care sunt avantajele utilizarii cadrelor de mers.

Alegerea cadrelor potrivite

Pentru inceput, important de mentionat este ca toate cadrele de mers trebuie alese in functie de cateva elemente esentiale: varsta, inaltime, problemele medicale si rezultatele dorite. De exemplu, pentru tinerii care se afla in plin proces de crestere sunt potrivite modelele reglabile din punct de vedere al inaltimii. Cat despre oamenii care abia invata sa foloseasca dispozitivele medicale, ei trebuie sa se indrepte catre cadrele de mers care au 3 roti, iar ulterior sa treaca la cele cu 4 roti. Mai mult, cadrele pot fi alese si in functie de locurile in care vor fi folosite: exterior sau interior.

Cadru de mers: lista avantajelor de care au parte utilizatorii

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care persoanele cu probleme locomotorii trebuie sa il aiba in vedere atunci cand folosesc un cadru de mers este acela ca majoritatea modelelor sunt extrem de usoare si pot fi manuite simplu, fara foarte mult efort fizic. Mai mult, oamenii trebuie sa stie despre cadrele de mers ca variaza in functie locurile in care pot fi folosite si, in acelasi timp ca reprezinta puncte de sprijin esentiale pentru deplasari scurte sau mai lungi.

Cadru de mers | MagazinulOrtopedic.ro

cadru de mers

Pe lista avantajelor de care utilizatorii mai trebuie sa stie se numara si faptul ca unele dintre dispozitivele medicale pot fi pliate, ceea ce inseamna ca ocupa foarte putin spatiu in casa, atunci cand sunt depozitate si ca pot fi folosite inclusiv in drumetii in tara, atunci cand oamenii pleaca in vacanta si trebuie sa le introduca in portbagaj.

Alese cu grija, in functie de patologia fiecarui pacient in parte, cadrele de mers reprezinta un real ajutor pentru o deplasare cat mai simpla si mai confortabila!