Cautati un freelancer pentru proiectul dvs. sau sunteti un freelancer in cautare de proiecte? Intrati in una din cele mai mari comunitati de freelanceri din Romania!

Calculatoare

Freelancer

Nu toata lumea prefera sa se duca zi de zi la job, sa se trezeasca cu noaptea-n cap si sa faca fata unor task-uri epuizante! Unii oameni prefera sa munceasca de la domiciliu, cu avantajele si dezavantajele pe care acest tip de job il ofera. Acesti profesionisti se numesc freelanceri, si, asa cum ne sugereaza si denumirea, lucreaza la proiecte mai mici sau mai de anvergura, cu aceeasi seriozitate cu care o fac si cei care stau opt ore la birou, insa cu un program mult mai lejer, fiind mai liberi din acest punct de vedere. Daca sunteti in cautarea unui freelancer bun pentru proiectul dvs. si nu ati gasit pana acum o oferta serioasa calitate-pret, va recomandam sa intrati intr-o comunitate freelanceri. Daca oferiti servicii de freelance, sunteti liber sa va postati aptitudinile si sa va cautati job-uri in domeniul pe care il stapaniti cel mai bine.

Ce avantaje aveti daca va inscrieti pe o comunitate freelancer, precum Congrazie.ro?

In calitate de freelancer, cel mai important avantaj pe care il obtineti intrand in comunitatea freelancer congrazie.ro este acela de a va gasi un proiect care sa va aduca bani frumosi, fie ca este pe termen scurt sau pe termen lung. De asemenea, va puteti dovedi aptitudinile, puteti lua legatura cu alti freelanceri si veti afla detalii si informatii interesante din experienta lor deschizand dezbateri de tip intrebari-raspunsuri.

In calitate de persoana care cauta un freelancer, puteti posta un job pentru care sa va gasiti persoana potrivita. Asadar, aveti posibilitatea de a alege din mai multi ofertanti, veti putea deschide proiecte noi ori de cate ori vi se iveste ocazia, puteti posta anunturi de vanzare-cumparare, dar, de asemenea, puteti comunica prin videochat.

Este suficient sa va creeati profilul pe Congrazie.ro, sa va inscrieti, sa comunicati cu ceilalti membri, sa va prezentati portofoliul si sa va cautati clienti.

Pe de alta parte, va puteti crea profilul pentru a posta propriul job sau proiect!

Inscrierea in comunitatea freelanceri congrazie.ro – cea mai buna decizie pe care o puteti lua

Cine se poate inscrie in comunitatea freelanceri Congrazie? Practic, oricine! Fie ca sunteti freelancer sau “angajator”, sunteti liber sa o faceti. Cei ce se ocupa cu traducerile, redactarea de articole, proiectele de programare, tehnoredactarea si multe alte profesii din categoria freelance isi gasesc aici locul perfect pentru a-si desfasura activitatea!