Casa visurilor tale in complexul Paladin Residence

Complex Rezidential Corbeanca

Atunci când îți dorești o casă, visezi să fie exact pe gustul tău ca să te simți acasă, nu să o achiziționezi dintr-o conjunctură favorabilă la acel moment și apoi să regreți decizia făcută. Cea mai bună soluție sunt casele noi, deoarece se pot personaliza exact așa cum îți dorești!

Complex Rezidential Corbeanca

Casa visurilor tale cu siguranță se află undeva într-un loc liniștit, departe de agitația și poluarea orașului, însă suficient de aproape de acesta pentru a ajunge ușor la muncă, școală sau cumpărături. Dacă te-ai gândit la o zonă din apropierea municipiului București, casa visurilor tale te așteaptă în Complex Rezidential Corbeanca. La doar 15 km de București, în apropierea pădurilor, a lacurilor și a clubului de echitație. Complexul rezidențial se află în centru localității cu deschidere de 450 de m la drumul principal.

Paladin Residence propune și construiește vile individuale, duplex sau înșiruite și totodată acceptă posibilitatea de a creea împreună cu clienții casa mult visată, cu mențiunea că aceasta trebuie să păstreze unitatea arhitecturală a complexului rezidențial.

În complex există grădinițe private, școli private, policlinică și supermerketuri, iar accesul în București este foarte facil datorită eliberării DN 1, odată cu inaugurarea autostrăzii București – Ploiești.

Flexibilitatea, accesibilitatea și garanția lucrărilor de construcție fac diferența între Paladin Residence și restul dezvoltatorilor imobiliari. Sunt singurii care oferă o garanție de doi ani la toate lucrările și 70 de ani garanție la structura de rezistență. Pun la dispoziție vile finisate la cheie, zona de agrement, spații comerciale, gaz, curent electric, apa, canalizare, paza.

Proiectul include pentru parter un living, loc de servit masa, bucătărie, baie și spații de depozitare, la etaj trei dormitoare și două băi, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie. În funcție de dorințele viitorilor locatari, proiectul se poate ajusta și modifica după dorința fiecăruia.

Convinge-te răsfoind online galeria foto de pe site-ul lor www.paladinresidence.ro și vei descoperi un cartier rezidențial în care îți vei dori cu siguranță să locuiești, înconjurat de natură, bun gust și nou.