Carti pe care daca le citesti te vor ajuta sa evoluezi

carti ieftine

Pentru a evolua in viata pe toate planurile, oamenii trebuie sa lupte pentru a obtine ceea ce vor, trebuie sa incerce sa progreseze prin toate mijloacele, inclusiv prin lectura. Nu este suficient ca cititorii sa fie inteligenti, fiind necesar sa isi doreasca sa evolueze pe plan personal, profesional, in mod pozitiv, sa poata trata anumite lucruri la un alt nivel. Anticariatul cu carti online www.printrecarti.ro isi surprinde cititorii cu carti ieftine care ii ajuta sa fie mai intelepti si le ofera sfaturi nepretuite pentru schimbarea vietii in bine.

Cum isi ajuta cartile cititorii sa evolueze?

O carte buna isi poate ajuta cititorii sa devina mai intelepti si mai fericiti. Desi viata reala ofera uneori si surprize sau evenimente neplacute, acestea pot fi dificil de gestionat de o minte limitata doar la anumite conceptii. Concret, cartile care ajuta cititorii sa evolueze provoaca emotii puternice, ii incita pe cei implicati la actiuni, le ofera oportunitatea de a vedea lucrurile dintr-un cu totul alt unghi.

5 carti importante pentru evolutia spirituala si personala

Aceasta este lista cu lecturile recomandate celor care isi doresc sa evolueze pe anumite planuri in anul 2019:

Incepe cu ce nu-ti place”

Este o carte scrisa de Brian Tracy, al carui principal scop este sa ajute cititorii sa se detaseze de lucrurile neplacute, de aspecte pe care le tot amana in speranta ca acestea vor disparea ca prin minune. Autorul a avut succes pe tot mapamondul si cartile sale s-au vandut in peste un milion de exemplare. Privind la activitatea autorului, acesta a ajuns in scurt timp – de la primii pasi in lumea afacerilor ca si agent comercial – sa fie numit director, iar dupa 30 de ani sa isi finalizeze si studiile universitare si de masterat. Evident, o ascensiune demna de urmarit si de urmat.

Accepta-ti teama, dar nu te lasa inhibat de ea”

Este o carte scrisa de Susan Jeffers, cu un mesaj foarte important de transmis tuturor persoanelor care uneori se lasa invinse de propriile temeri, de frica de esec, de unele dorinte neimplinite. Succesul cartii este un adevarat miracol pentru autoare care, dupa ce s-a confruntat cu multe respingeri venite din partea editurilor, a avut ocazia de a prezenta lumii intregi ideile sale.

Antidotul”

Este o carte scrisa de Oliver Burkeman care abordeaza o cale negativa pentru obtinerea fericirii, un fel de trezire la realitate si de acceptare a ideii ca drumul in sine reprezinta intocmai destinatia, iar eforturile ajuta oamenii sa nu se indeparteze de propriul lor tel.

Cele patru legaminte”

Scrisa de Don Miguel Ruiz, Cele patru legaminte” este o lucrare care indica un cod de conduita placut care poate transforma rapid viata cititorilor, carora le este permis sa isi experimenteze si sa isi exprime libertatea in cautarea adevaratei fericiri si iubiri.

Da lovitura”

Scrisa de Gary Vaynerchuck, este o carte care inspira multi oameni sa faca bani din propria lor pasiune, sa se foloseasca de mediul online pentru a-si castiga existenta si, totodata, fericirea.