Care sunt avantajele unui complex rezidential?

blocuri noi

Tot mai multi romani decid sa isi achizitioneze o locuinta intr-un ansamblu rezidential in detrimentul blocurilor vechi. Principalul considerent este cel legat de aspectul final, dar si de finisajele care ofera un punct in plus in momentul achizitionarii. Spre exemplu, in zona de sud a capitalei exista blocuri noi sector 4 care isi asteapta proprietarii si care se gasesc la preturi accesibile.

Potrivit www.arenaapartaments.ro o astfel de alegere este una cat se poate de inteleapta. In primul rand, ansamblu este situat intr-o zona animata fix in spatele mallului Grand Arena ceea ce ofera locatarilor acces la toate mijloacele de transport in comun atat de necesare in agitatia capitalei unde timpul este foarte important.

Apartamentele sunt complet finisate de la gresie, faianta si usi pana la lavabila sau parchet, totul se ridica la cele mai inalte standarde.

Cumparatorii pot alege intre garsoniere sau apartamente cu 2 sau 3 camere in functie de preferinte. Mai mult decat atat, suprafetele utile sunt unele destul de generoase fiind cuprinse intre 32 mp si 72 mp astfel incat necesitatile tuturor membrilor familiei sunt satisfacute.

Preturile de achizitie ale acestor apartamente noi Metalurgiei pornesc de la 26.900 Euro + TVA. Marele avantaj este acela ca locuintele se incadreaza pentru cota de 5% astfel incat tinerii dornici de a avea propriul camin pot opta pentru programul Prima Casa.

Locatarii au sansa de a face parte dintr-o comunitate inchegata care beneficiaza de toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaze naturale, dar si drumuri asfaltate. Mai mult decat atat, fiecare unitate dispune de un loc de parcare astfel incat goana soferilor dupa spatii libere a luat sfarsit. Copii au parte de o zona special amenajata unde se pot juca in liniste si unde parintii nu trebuie sa ii supravegheze indeaproape intru-cat riscurile la care sunt expusi sunt mai mult decat minime.

Ansamblul rezidential ofera un nou inceput si le permite locatarilor sa isi construiasca un adevarat camin in sanul capitalei, insa in acelasi timp departe de agitatia si stresul cotidian. Zonele verzi care inconjuara blocurile asigura o gura bine venita de oxigen si incanta privire trecatorilor indiferent de anotimp.