Care este cea mai buna investitie in monitoare second hand?

Una din cele mai importante componente ale sistemelor desktop atat folosite la domiciliu, cat si in cadrul unui sediu de birouri, atat sistemelor noi cat si refurbished sau la mana a doua include monitoare second hand. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa investeasca in acest tip de monitoare, la mana a doua, pentru ca sunt ieftine si foarte eficiente.

Pe piata exista diferite modele de monitoare, atat LCD cat si LED, foarte performante si eficiente. Pentru a sti cum sa faca cea mai buna investitie si cum sa ia cea mai buna decizie, clientii trebuie sa tina cont de recomandarile specialistilor.

Monitoare second hand LCD vs. LED

In completarea unor servere second hand sau chiar a unor calculatoare noi vin monitoarele SH, foarte ieftine si eficiente, simple si care reprezinta o investitie de bun simt din toate punctele de vedere si le puteti gasi pe site-ul Calculator-ieftin.ro.

Din prisma designului, monitoarele trebuie sa fie cat mai simple, fara margini intortocheate, fara sa fie prea lucioase sau prea groase, sa fie suficient de mari incat sa ofere o rezolutie buna, insa nu atat de mari incat sa nu mai incapa nimic pe birou. Monitoarele LED sunt simple si de buna calitate, oferind redarea fidela a imaginilor.

Notiunile LCD si LED nu se exclud una pe cealalta. Modelele LED sunt mult mai avantajoase pentru ca au o gama de culori mai larga si o claritate mai ridicata. In plus, monitoarele LED sunt mult mai subtiri si au un consum mai scazut de energie.

Monitoare second hand | Servere second hand | Calculator-Ieftin.ro

monitoare second hand

Nu in ultimul rand, monitoarele cu LED au si costuri de reciclare mai reduse deoarece nu folosesc mercur. Pentru cei mai multi dintre consumatori, monitoarele cu LED se vor dovedi foarte eficiente si usor de intrebuintat, mult mai eficiente decat display-urile simple.

Monitorul LCD nu este un periferic ce trebuie scos din schema, ci este demn de luat in considerare pentru ca este compact, usor, are un timp inalt de raspuns, are o adancime fixa a culorilor, este rezistent si nu are distorsiuni geometrice.

In functie de preferinte si de buget clientii pot opta pentru un monitor LCD sau LED ieftine, second hand, de buna calitate.