Care dintre urmatoarele modele sunt in trend: gentile de mana, clutch-urile sau posetele?

genti la moda

Intr-un limbaj simplu, toate cele trei sunt absolut esentiale femeilor ori de cate ori acestea ies in oras. Garderoba doamnelor si a domnisoarelor este intotdeauna ticsita cu diferite modele de genti potrivite pentru orice tinuta si pentru orice tip de eveniment.

Gentile de mana: acestea sunt compartimente mult mai bine si ofera mai mult spatiu pentru depozitare. In plus, pot fi purtate oriunde de la birou si pana la petreceri sau de ce nu, in excursii. Gentile au, in general, bretele lungi si pot fi purtate pe umeri.

Clutch-urile: acestea sunt forma moderna a portmoneelor ​si sunt realizate dintr-un material rigid precum metalul. Orice actrita poarta genul aceasta de geanta la petreceri pentru ca sunt extrem de practice si permit depozitarea obiectelor personale importante asa cum sunt telefonul, banii sau rujul.

Posete: acesta este un termen generic folosit pentru o punga de monede. Posetele sunt in general de dimensiuni reduse si sunt utilizate pentru a transporta bani.

In ceea ce priveste materialele folosite pentru aceste tipuri de genti, producatorii sunt cei care decid ce se poarta, dar mai ales ce vor sa foloseasca. Exista diferite tipuri de materiale care includ atat materiale naturale, cat si cele realizate de om. Gentile din pluta, spre exemplu, sunt foarte populare printre utilizatorii moderni, deoarece arata fantastic si sunt la mare cautare.

O geanta de mana este o declaratie a pozitie. Lumea modei vorbeste despre obiectele vestimentare ca despre niste piese de investitii. Lucrul acesta este intr-o oarecare masura adevarat avand in vedere faptul ca exista genti care pot rezista trecerii timpului si pot deveni un obiect valoros care va fi transmis in familie. Este important ca produsul ales sa fie unul de calitate si, de ce nu, sa poarte semnatura unui mare designer international de moda.

In ultimul timp, clutch-urile sunt mult mai populare datorita interesului aratat de catre marile vedete de peste ocean. Oamenii de rand se inghesuie sa isi achizitioneze anumite modele datorita celebritatilor. Un astel de accesoriu este extrem de mic si de elegant si poate fi purtat in mana in timpul oricarui eveniment. Diferenta dintre acesta si gentile de mana sau posetele este aceea ca sunt potrivite pentru a depozita doar obiectele strict necesare.