Car Concierge – servicii si consultanta auto

firma de inmatriculari auto Bucuresti

Tocmai ti-ai cumparat o masina noua si pana sa te poti bucura de ea ai nevoie de mult timp pierdut la inmatriculari, la politie, administratia financiara? Nici macar nu stii de unde sa incepi, de ce acte ai nevoie pentru a o inmatricula? Daca nu vrei sa pierzi timp pretios si nu stii exact ce presupune inmatricularea unei masini, apleaza la profesionisti in servicii de inmatriculare auto Bucuresti.

Car Concierge este o firma de inmatriculari auto Bucuresti, care te ajuta sa iti inmatriculezi masina fara efort! E foarte simplu: acceseaza site-ul lor carconcierge.ro si anunta-i ca ai nevoie de ajutor, iar ei vor face toata treaba in locul tau: vin la tine pentru a prelua documentele necesare, inscriu masina la administratia financiara, depun documentele pentru certificatul de TVA la ANAF, platesc taxele necesare inmatricularii, depun si ridica documentele de la politie apoi iti aduc placutele de inmatriculare acasa. Acum stii la cine sa apelezi atunci cand ai nevoie de consultanta inmatriculari auto!

Car Concierge iti ofera si servicii de consultanta atunci cand vrei sa vinzi un autoturism sau daca vrei sa cumperi unul.

Pe langa acestea, poti apela la serviciile lor si daca ai nevoie de ITP, revizii ,schimb de anvelope etc. Poti apela cu incredere la serviciile lor, deoarece se ocupa cu prestarea de servicii in domeniul auto din 2013, avand pana la ora actuala foarte multi clienti multumiti.

Ei te pot ajuta si cu alte servicii conexe cum ar fi inchirierea unei masini, consultanta pentru credite, leasing, asigurari, piese auto si export, la cele mai bune preturi!

Orice nevoi ai avea cand vine vorba de domeniul auto, consilier vanzari auto, contacteaza-i trimitandu-le online un mesaj, si ei te vor cauta in cel mai scurt timp oferindu-ti cele mai bune solutii pentru problemele tale.