Cand au nevoie oamenii de un implant dentar?

Implantologiesector4

Adultii care isi pierd unul sau mai multi dinti au acum la dispozitie o solutie extrem de eficienta si moderna prin care isi pot umple golurile din cavitatea bucala: implant dentar in Bucuresti. Datorita evolutiei tehnologiei din domeniul medical, pacientii se pot bucura din nou de o dantura frumoasa si completa, astfel incat sa poata manca si vorbi fara probleme. Este important, insa ca oamenii sa fie extrem de bine informati inainte de a-si face o programare la ImplantologieSector4.ro, pentru a sti la ce sa se astepte!

Care pot fi cauzele pierderii dintilor?

Dintii contribuie la indeplinirea unor functii orale esentiale, asa cum sunt: macinarea, dar si mestecarea in timpul meselor. Mai mult, ei ajuta si la formarea cuvintelor impreuna cu limba si buzele, iar pierderea unuia sau a mai multi dinti poate reprezenta o problema grava. De aceea, este important ca oamenii sa stie ca acest lucru se poate intampla din urmatoarele motive: carii avansate, gingivita, tulburari genetice sau traumatisme la nivel cranio-facial.

Pe lista elementelor de care pacientii mai trebuie sa stie se numara si cateva dintre cele mai importante situatii in care este indicat sa-si puna implanturi. De exemplu, atunci cand ajung in incapacitatea de a manca usor, atunci cand se confrunta cu probleme la nivelul vorbirii, dar si cand sunt nemultumiti de aspectul lor fizic: toate acestea sunt cazuri in care se recomanda realizarea unor implanturi bio-compatibile cu intregul organism.

Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implant dentar in Bucuresti

Tipuri de implanturi dentare

Nu in ultimul rand, este esential de mentionat ca nu exista doar un singur tip de implant dentar. In functie de nevoile pe care le au, oamenii se pot orienta catre implanturile realizate in osul maxilarului sau catre cele care sunt alcatuite din rame metalice introduse usor sub linia gingiilor chiar deasupra maxilei.

Inainte de a alege un implant dentar in Bucuresti sau altul, ideal este ca oamenii sa se confrunte cu medicul stomatolog, pentru ca acesta le poate sugera cea mai buna optiune! Dupa implantare, dintii artificiali trebuie ingrijiti foarte bine, astfel incat dantura sa isi pastreze un aspect sanatos si frumos cat mai multa vreme!