Cabinetele stomatologice pentru tratamente adecvate, fara dureri

clinici stomatologice

Teama de dentist – irationala. Iata cele mai noi tehnologii folosite de catre cabinetele stomatologice pentru tratamente adecvate, fara dureri

Pana acum va era realmente frica sa pasiti intr-un cabinet de medicina dentara. De ce? Pentru ca erati sigur ca veti simti durere, pentru ca nu erati convins ca toate ustensilele sunt complet sterilizate si igienizate astfel incat sa nu contactati vreo boala cu transmitere, pentru ca aparatul dentar ar fi fost vizibil de la o distanta considerabila, lucru ce v-ar fi provocat sentimente nu tocmai placute. Iata ca de acum veti putea pasi cu placere in cabinetele de stomatologie dotate conform celor mai noi tendinte si cerinte europene. Exista numeroase tehnici folosite in clinicile de medicina dentara dar si aparatura ultra performanta care ajuta pacientii sa se bucure de serviciile primite.

Echipamentele moderne folosite in diagnosticarea si tratarea problemelor dentare

            Medicii dentisti sunt bucurosi sa va prezinte cel mai nou tomograf computerizat, un echipament cu rezultate remarcabile, cu capacitatea de a diagnostica afectiunile maxilo-faciale prin imagistica 3D si panoramare 2D. De asemenea, exista acum si aparatul laser stomatologic, una din cele mai noi inovatii in stomatologia cu laser, permitand tratamente dentare moderne, precum chirurgia pe tesut moale sau albirea profesionala a dintilor.

            Pe de alta parte, mentionam si metodele de radiologie digitala, pentru vizualizarea perfecta a detaliilor de la nivelul cavitatii bucale, de catre medic si pacient. Radiatiile emise au un nivel foarte scazut, iar rezultatul investigatiei se obtine intr-un timp foarte scurt. Exista si un microscop endodontic cu ajutorul caruia medicii trateaza eficient unele probleme ce tin de canalul dentar, ajutand la curatarea acestuia prin rotatii la turatie scazuta.

            A fost inventat si un aparat dotat cu o camera digitala, denumit Oral Cancer Screening, ce permite medicului dentist sa depisteze din timp cancerul la nivelul cavitatii bucale, pentru a putea fi tratat inca din faza incipienta. Aceasta lampa scaneaza in profunzime toate zonele ce pot contine celule pre-canceroase, ce nu pot fi observate cu ochiul liber sau dupa o vizita la dentist. Tot o lampa este si aparatul de albire a dintilor profesional, cu o eficienta maxima, si utilizand un gel de albire modern. In cazul in care apelati la dentist pentru un implant dentar, sau orice alt serviciu, trebuie sa stiti ca exista acum aparatura si produse foarte bune de igienizare si sterilizare, pentru ca niciun pacient sa nu fie infestat cu vreo boala ce s-ar putea transmite de la alti pacienti.

Tehnologia moderna si aparatura profesionala – motivele pentru care nu ar trebui sa va mai temeti de vizitele la stomatolog

            Asa cum bine stiti, tehnologia a progresat atat de mult in ultimul timp incat pana si tratamentele profesionale sunt floare la ureche. Diagnosticarea problemelor se pot face acum in orice centru specializat, cu aparatura moderna si produse calitative!