Bucuria de a conduce o drona

filmari aeriene

Dronele sunt ca niste jucarii concepute pentru adulti, cu ajutorul carora pot fi furnizate imagini si filmari de la inaltime si din locuri greu accesibile pentru om. A avea o drona este deja destul de des intalnit, chiar daca nu este vorba de a furniza servicii pentru un scop inalt, ci doar pentru pasiunea proprie.

Cand ajungi sa detii o drona, dorinta de a o despacheta si pregati de decolare este implicita, insa daca vremea nu este potrivita, nu ar trebui sa te aventurezi, deoarece risti sa o defectezi. Prin urmare, chiar daca arzi de nerabdare sa faci o fotografie aeriana, este bine sa mai astepti pana cand conditiile meteorologice sunt bune, fara sa fie vant sau furtuna. Dronele sunt concepute pentru a putea plana usor, asa incat greutatea lor nu este foarte mare, devenind foarte usor sa ii pierzi controlul chiar si la cea mai mica adiere. De asemenea, daca devine complicat sa ii mentii controlul in zbor pentru a surprinde poze aeriene, deja activitatea isi pierde din entuziasm si devine mai putin distractiva.

Un alt sfat important este sa nu pui in zbor o drona daca lumina nu este favorabila si in nici un caz pe timp de noapte. Cand este intuneric ai putea sa o vezi in zbor, insa nu despre asta este vorba, ci despre faptul ca nu poti vedea obiectele de care s-ar putea lovi, iar daca este prima data cand o pilotezi, vei avea o experienta neplacuta si daune costisitoare.