Bucuria celor dragi – torturile personalizate pentru aniversari

Nicio petrecere onomastica nu este completa fara un tort delicios. De regula, acesta este comandat de membrii familiei si reprezinta o surpriza mai mult decat placuta pentru sarbatorit. Pentru un plus de originalitate, in ultii ani, torturile personalizate sunt tot mai cautate.

Cele mai interesante idei

Cu maiestrie si pricepere, cofetarii de la eTorturi reusesc sa transpuna in realitate orice idee. Spre exemplu, realizarea unui tort cu hobby-ul sarbatoritului reprezinta unul dintre cele mai solictate modele. Fie ca este pasionat de ski, de pescuit, de moto sau de fotbal, tortul va aduce, cu siguranta, zambete pe buzele tuturor.

O alta idee interesanta si de mare efect o reprezinta torturile ce infatiseaza diverse meserii. Cu putina atentie la detalii, echipa de la eTorturi.ro poate realiza torturi uniforma chef bucatar, torturi pentru instalatori sau chiar pentru navigatori si politisti. Decorurile sunt realizate manual, iar detaliile sunt pictate cu mare iscusinta astfel ca rezultatul final este unul mai mult decat spectaculos.

Cei mici adora personajele din desenele animate astfel ca un tort cu figurine ce reprezinta eroii preferati va fi un motiv de mare bucurie. De la printesele Disney si pana la celebrele masinute din Cars, variantele sunt infinite, iar imaginatia cofetarilor nu are limite.

Torturi personalizate | eTorturi.ro

eTorturi.ro

Trebuie mentionat faptul ca decorul este realizat din fondant de calitate superioara, martipan sau iceing care nu este foarte dulce. In plus, blaturile torturilor sunt de casa, facute dupa retete unice, in vreme ce compozitiile au la baza doar ingrediente 100% naturale, precum ciocolata belgiana, fructele, untul, mascarpone si frisca naturala.

Torturile pot fi comandate online, insa clientii pot da o fuga pana in laborator pentru a degusta sortimentele si pentru a pune la punct detaliile unui model putin mai complicat. Comenzile sunt livrate atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe cu ajutorul unor masini frigorifice care mentin temperatura optima pe inteaga perioada a transportului.

In plus, programul de lucru al cofetariei eTorturi este in fiecare zi a saptamanii, de la ora 09:00-22:00 ceea ce reprezinta un mare avantaj, in special pentru cei care aleg sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in timpul weekendului.