Beneficiile utilizarii centralei termice pe gaz

magazin online calorifere

Incalzirea cu gaz este frecvent utilizata pentru sistemele de incalzire centrala conectate la gazul urban. Gazul utilizat este gaz natural. Incalzirea se face printr-un cazan care se ocupa de furnizarea de caldura printr-o retea numita circuit de incalzire centrala. Acest mod de incalzire are mai multe avantaje: confort excelent la incalzire, spatiu de depozitare restrans si eficienta energetica maxima.

Incalzirea prin centrala cu gaz permite caldurii sa se raspandeasca in incapere intr-un mod difuz si confortabil. Acesta este un avantaj incontestabil fata de incalzirea electrica, care utilizeaza radiatoarele cu circuituri inegale de incalzire in functie de temperatura ambianta. Cu toate acestea, acest avantaj nu este unic pentru incalzirea cu gaz, ci pentru orice locuinta care are un circuit de incalzire centrala, fie ca functioneaza pe baza de ulei, lemn, gaz sau orice alt combustibil.

Conectarea la gazele naturale ale orasului inseamna ca nu este nevoie de alimentarea manuala a cazanului, totul se face automat. Mai mult decat atat, nu este nevoie sa dedicati loc depozitarii de gaz deoarece rezervorul acestuia este incorporat in echipamentul de incalzire si stocul se reface automat pe baza unor senzori ce se activeaza cand nivelul de gaz scade.

Datorita noilor centrale termice pe gaz, eficienta energetica poate atinge 110%. Acest lucru inseamna ca centrala furnizeaza mai multa caldura si consuma mai putin gaz pentru producerea acesteia.

Incalzirea cu gaz necesita, in general, o intretinere redusa. Boilerele de condensare sunt noi si fiabile din punct de vedere energetic. De asemenea, circuitul de incalzire necesita o minima intretinere, doar o aerisire la cativa ani si numai daca este necesar.

Confortul locuintei este sporit cu un asemenea sistem de incalzire, un mare plus este conectarea la reteaua de gaz a orasului, fiind nevoie doar de un echipament adecvat montat pe un perete al locuinte si cateva calorifere. Investitia nu este mare si se amortizeaza in timp, spre deosebire de ale tipuri de incalzire care necesita investitii periodice.

Oferte avantajoase la calorifere numai pe oferte-radiatoare.ro

Magazinul online Oferte Radiatoare oferte-radiatoare.ro, are de vanzare centrale termice pe gaz, produse de companii renumite precum, Ariston, Immergas sau Vaillant. Daca sunteti in cautare de o modalitate de incalzire eficienta, merita sa luati in calcul ofertele acestui magazin!