Beneficiile si eficienta Silvadur – Uniforme medicale de calitate (medifashion.ro)

Saboti medicali

Angajatii din domeniul sanatatii sunt ingrijorati de amploarea dezvoltarii bacteriilor in mediul lor de lucru. Numarul mare de pacienti si timpul redus de a curata eficient spatiul, fac ca ingrijorarea sa creasca. Cel mai adesea, personalul medical si non medical isi face griji cu privire la bacteriile de pe haine. Multi dintre acestia poarta uniformele de serviciu si in afara locului de munca, in drum spre casa sau in pauza de masa, riscul de contaminare fiind si mai mare. Solutia ideala pentru asemenea situatie ar fi uniformele antibacterine.

Sistemul Silvadur este un tratament antimicrobian pe baza de polimeri care utilizeaza un sistem brevetat de aplicare a ionilor de argint pentru uniformele medicale. Acest nou sistem controleaza eliberarea argintului pentru a evita decolorarea si degradarea timpurile. Cand este incorporat in materialul textil, Silvadur inhiba cresterea microbilor pentru a oferi protectie, durabilitate si prospetime.

Beneficiile Silvadur pot fi legate de:

  • Control inteligent prin eliberarea controlata a particulelor de argint.
  • Durabilitate crescuta, eficacitate pe termen lung si costuri accesibile.
  • Indepartarea mirosurilor neplacute din tesatura.
  • Stabilitatea culorii
  • Stabilitate termica cu toleranta la temperaturi ridicate
  • Mentinerea estetica a tesaturii.

Sistemul Silvadur a fost testat pentru eficacitatea in fata unei varietati de microorganisme. Este eficient in controlul si eradicarea unui numar de microorganisme, incluzand dar fara a se limita la: bacterii (Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, Corneybacterium ammoniagenes, Listeria monocytogenes) si ciuperci (Aspergillius niger, Trycophyton mentagrophytes, Chaetomium globosum, Candida albicans).

Tratamentul Silvadur poate fi aplicat atat pe suprafete organice, cat si pe cele anorganice, folosind metode de acoperire standard cum ar fi saturatia, pulverizarea sau imprimarea. De la saltele si lenjerie de par, pana la imbracaminte si incaltaminte, Silvadur este solutia antibacteriana ideala.

Site-ul www.medifashion.ro sta la dispozitia personalului medical si non-medical cu uniforme, saboti medicali, bonete chirurgicale, halate si diverse alte accesorii utile in lupta cu bacteriile. Produsele MediFashion sunt convenabile, simplu de comandat, rapid livrate si de o calitate superioara.