Beneficiile otetului de mere

coafat mireasa la domiciliu

Indreptare cu keratina

Nu exista niciun produs natural care sa ajute parul si sa il curete, la fel de bine ca si otetul de mere. Acesta elimina produsele imbacsite in firul de par, da volum si va scapa chiar si de matreata.
Produsele naturale sunt foarte bune, atat pentru par, cat si pentru piele. Iar daca vi le faceti dumneavoastra acasa, beneficiile sunt maxime. In ceea ce gasiti prin magazine, exista atat de multe chimicale incat s-ar putea sa va faceti mai mult rau.
Rasfatati-va incepand de azi, si folositi noua modalitate de clatire cu otet de mere. Pentru a avea un produs excelent, va recomandam sa il amestectai cu putin apa distilata. Reteta consta intr-o cana de otet de meres si doua cani de apa distilata. Daca aveti o sticla cu sistem de pulverizare, puneti acolo amestecul. Puteti adauga si putin suc de lamaie, deoarece si acesta are nenumarate beneficii.
Dupa ce va spalati, deci dupa ce ati folosit samponul si balsamul, pulverizati amestecul peste toata suprafata parului. Clatiti apoi din abundenta. Nu folositi insa mai mult de doua ori pe saptamana si niciodata daca aveti par vopsit.
Pe langa aceasta reteta, mai exista cateva variante in care puteti sa va bucurati de beneficiile otetului de mere. Specialistii recomanda sa adaugati o lingura de otet in sticla de sampon.
Daca nu aveti sticla cu sistem de pulverizare, puteti pur si simplu sa va turnati o cana de otet in cap si sa il masati. Insa de fiecare data amestecati cu apa.
Nu este recomandat pentru parul vopsit din cauza aciditatii. Acidul va poate decolora si puteti ajunge sa aveti un par patat sau o culoare foarte urata. Insa acest acid dauneaza doar parului vopsit, in rest fiind foarte bun, deoarece elimina reziduurile de pe fir. Persoanele cu par gras care au folosit acest tratament au spus ca au ajuns de la o spalare pe zi sa faca acest lucru la 3 – 4 zile.
Pentru tratamente foarte bune ale parului, va asteptam la www.joyasalon.ro. Avem oferte speciale pentru indreptare cu keratina si coafat mireasa la domiciliu sau alte tipuri de coafuri. Nu ezitati sa va faceti o programare.