Beneficiile albirii dentare profesionale

cabinet stomatologic Colentina

Albirea dintilor poate fi cea mai populara procedura cosmetica dentara disponibila astazi, si poate chiar cea mai economica. Cu toate ca oricine poate utiliza produse de albire dentara fara prescriptie medicala, aceasta solutie nu este la fel de eficienta ca procedura de albire ce are loc in cabinetul stomatologic. Facand acest lucru acasa, nu mai beneficiati de un tratament profesional, nici de supraveghere specializata.

Inainte de a incepe procedura de albire dentara profesionala, fiecare pacient va beneficia de un examen oral aprofundat. Este bine ca stomatologul sa stie sigur ca procedura va avea rezultatele asteptate, sa elimine orice probleme dentare care necesita un alt tip de tratament. Dupa aceasta investigatie amanuntita, veti avea posibilitatea de a alege intre doua metode de albire a dintilor: cea desfasurata in cabinet si cea pe care o puteti realiza acasa, cu substante recomandate si prescrise de medicul stomatolog si sub supravegherea acestuia.

Tratamentul efectuat in cabinet va fi facut cu solutii de albire mai concentrate, iar rezultatele sunt mult mai bune. Dintii se pot albi de la doua la opt nuante, dupa doar o singura aplicare a tratamentului. In timpul tratamentului in cabinetul stomatologic, medicul va monitoriza zonele sensibile ale dintilor, gingiilor si gurii.

In procesul de albire la domiciliu, medicul va poate oferi o gutiera pe care aplicati substanta activa de albire, iar apoi o purtati in gura aproximativ o ora. Veti obtine aproape aceleasi rezultate, insa procesul poate dura cateva saptamani.

Clinica Stomatologica Colentina

Daca doriti sa obtineti dinti mai albi in timp scurt, varianta cea mai buna este sa apelati cu incredere la specialistii de la clinica stomatologica din sector 2. Tot la Elveto Dent puteti avea parte de multe alte tratamente stomatologice la standarde inalte. Inaintea procedurii de albire dentara ati putea incerca o curatare profesionala prin detartraj in sector 2 sau diverse interventii minore care sa asigure succesul garantat in ceea ce priveste albirea. Daca sunteti interesat de detalii, accesati elveto-dent.ro.