Avantajele unui calculator refurbished pentru acasa

Calculatoare Second Hand

Pentru cei care nu au suficienti bani pentru a-si achizitiona cel mai nou model de calculator, pentru persoanele care lucreaza de la domiciliu sau au un birou special amenajat unde copiii isi fac temele si cauta informatii in mediul online, calculatoarele refurbished sunt alegerea ideala! Termenul refurbished, desi recent introdus in limbajul oamenilor din Romania, care nici acum nu inteleg bine diferenta intre acesta si conceptul second-hand, incepe sa capete din ce in ce mai multi adepti. Cumparatorii opteaza pentru produse din gama IT refurbished pentru ca nu sunt atat de uzate precum cele second hand, au o durata de viata mai indelungata (dovada sta si garantia mai mare) iar pretul este accesibil. Calculatoarele refurbished pentru acasa pot fi comandate din orice magazin online specializat, precum calculator-ieftin.ro, de unde pot fi comandate si calculatoare second hand, plus multe alte accesorii si echipamente IT.

 

Motivele pentru a alege un calculator refurbished

Daca nu este achizitionat in scop profesional, ci numai in scop personal, calculatorul nu trebuie sa fie neaparat nou, ci poate fi si la mana a doua sau refurbished. Ce inseamna de fapt un computer refurbished si ce avantaje aduce acesta utilizatorilor?

In primul rand, calculatorul refurbished este acel calculator care a fost returnat in perioada de proba, sau chiar cu ambalajul original putin desfacut, din diverse motive care nu depind de eficienta acestuia in mod special. Calculatorul refurbished a fost putin folosit, reconditionat, reparat, recertificat, resigilat, iar acum este ca nou.

Spre deosebire de calculatoarele second hand, cele refurbished apartin unor branduri cunoscute, sunt produse din generatii mai noi, testate si verificate inainte de a fi utilizate, care corespund standardelor de calitate din punct de vedere functional si estetic. Majoritatea au licente Windows refurbished preinstalate, iar toate sunt supuse unor teste amanuntite pentru ca satisfactia clientului sa fie deplina. Calculatorul refurbished va fi folosit acasa de catre intreaga familie, fie pentru a naviga pe internet, pentru a realiza proiecte pentru la scoala sau pentru locul de munca, reprezentand un instrument perfect de relaxare si indeplinire a sarcinilor.