Avantajele aduse de catre tractarile auto

tractari

Esenta este una foarte simpla, in momentul in care masina sufera o pana de roata, de carburant sau chiar o usa blocata, tractarea auto este prima solutie la catre trebuie sa va ganditi.

Un prim avantaj este reprezentat de catre tractarea in regim de urgenta care face ca aparatia personalului calificat sa apara la adresa data in cel mai scurt timp posibil. Un al doilea avantaj este dat de catre flote de generatie noua, precum remorci, echipamente care ajuta la remorcare, autoplatforme si chiar masini de teren. In cazul tractarilor, autospecialele trebuie sa fie echipate special pentru a putea asigura un transport bun pentru masinile stationate sau chiar avariate.

Sistemul de operare folosit este unul pe baza de hidraul, care fac ca motoarele proiectate sa poata opera cu sarcini extrem de mari, iar in cadrul unui proces de recuperare, aceste autospeciale pot sa puna intr-o pozitie normala chiar si masinile care au fost rasturnate din neatentie.

Chiar si pentru astfel de tractari auto, trebuie tinut cont de legislatia rutiera data prin hotararea guvernului nr 1391/2006 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr 876/2006 si modificata prin Hotararea Guvernului nr 56/2007, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr64/2007 spune ca remorcarea unui autovehicul se face numai daca se respecta urmatoarele:

– ambii conducatori, atat conducatorul vehiculului remorcat, dar si cel tragator trebuie sa posede permise de conducere valabile pentru categoria din care face parte fiecare autovehicul,

– remorcarea se realizeaza cu ajutorul unei bare metalice avand o lungime de aproximativ 4 metrii.

Nu trebuie sa stati cu masina in mijlocul drumului, in caz de pana si cerere de tractare, folositi triunghiurile reflectorizante pana cand masina va este tractata, astfel incat putand sa avertizati conducatorii pentru a putea face ocolirea din timp.

Deci, apelarea o puteti face indiferent de ora, iar ajutorul oferit pentru tractare va este acordat in cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul tractări.ro o sa gasiti un program de lucru si chiar un numar de telefon de care sa va ajutati in asemenea cazuri.