Avantaje oferite de fatetele dentare

avantaje fatete dentare

O buna igiena orala, cu periaj aprofundat, inclusiv in spatiul dintre dinti, va preveni acumularea placii pe fatetele dentare. O grija mai mare fata de dinti le va mari viata.

Fateta dentara este o tehnica total nedureroasa.

Este un tratament de inalta tehnologie care necesita multa precizie. Cu materiale ceramice de diferite nuante si luminozitate, dentistul cosmetic poate crea un zambet doar pentru tine.

Culoarea fatetelor nu se schimba in timp, chiar daca intra in contact cu coloranti, cum ar fi cafeaua sau vinul rosu si ceaiul, este suficient sa efectuati o curatare superficiala la dentist in timpul unei intretineri anuale.

Monitorizarea regulata va ajuta la prevenirea oricarei dezvoltari a patologiei dentare, cum ar fi gingivita sau boala parodontala.

Scopul medicului este sa va ofere cel mai frumos zambet, cu o eficienta si un confort maxim.

In timpul primei sesiuni, se face o analiza a dintilor pentru a face fatete care sa corespunda cu forma dorita si sa respecte culoarea normala a unui dinte. Un model de dinti astfel realizati va permite tehnicianului dentar sa faca fatetele ceramice si sa realizeze dintii intr-un mod unic si personalizat.

Fabricarea unei fatete va consta in imitarea aspectului smaltului dintilor pentru a lasa lumina naturala sa se reflecte.

A doua sesiune este dedicata testelor. Alegerea unui adeziv biologic cu o culoare adaptata pentru dinti va face fatetele dvs. foarte rezistente si solide. Fatetele lustruite si finisate va vor oferi un rezultat durabil.

Fatetele astfel lipite pe dinti vor infrumuseta zambetul si reprezinta o adevarata revolutie estetica.

Pentru confortul dvs., medicul dentist si echipa acestuia pot fi de acord sa intervina in mai multe sedinte pentru a pune toate fatetele. Astfel, transformarea zambetului dvs. poate fi realizata in doar o saptamana.

Daca dintii au probleme este foarte posibil sa fie nevoie sa tratati toate aceste probleme inainte de a aplica fatete dentare.

Primul pas este de fiecare data constatarea, momentul in care aflati ce probleme aveti cu dintii.

In cel de al doilea pas fatetele sunt realizate cu forma si culoarea dintilor ideali. Aceste fatete temporare sunt incercate fara a va modifia dintii.

De indata ce rezultatul este potrivit, se vor crea dinti care sunt identici cu modelul, in acest caz din ceramica, garantandu-va astfel satisfactia completa.