Articulatia cotului si problemele asociate acesteia

Cotul este o imbinare complicata. De fapt, este una dintre cele mai complexe articulatii din intregul corp. Cotul joaca, de asemenea, un rol extrem de important in activitatile noastre de zi cu zi, iar problmele la nivel de cot pot perturba foarte mult functionarea si rutina unei persoane. Fireste, problemele cotului tind sa sublinieze cat de important este acesta, iar sarcini foarte usoare ca scrisul sau condusul, devin imposibil de efectuat atunci cand cotul are o problema.

Pe langa faptul ca este una dintre cele mai complexe articulatii ale corpului, cotul este, de asemenea, una dintre cele mai mari articulatii. In mod specific, cotul coecteaza oasele radius si ulna la humerus, care sunt unele dintre cele mai mari oase din corp. In plus, cotul leaga aceste parti printru-un sistem de ligamente si muschi. Tocmai din cauza dimensiunii, complexitatii si pozitiei cotului, o afectiune a acestuia poate modifica foarte mult gama de miscare.

Nu numai ca este complex, dar este, de asemenea, una dintre cele mai frecvent utilizate si abuzate articulatii din corpul uman. In mod inerent, aceasta inseamna ca cotul este predispus la leziuni, cum ar fi fracturile si hiperextensia, dar si bursita si asteoartrita.

Bursita cotului este o afectiune dureroasa care implica inflamatia burselor. Bursele sunt saculete mici, umplute cu fluid, care amortesc oasele, tendoanele si muschii in jurul articulatiilor corpului. Cand se inflamaeaza, apare bursita. Aceasta afectiune nu este exclusiv atribuita articulatiei cotului, ci poate sa apara si la genunchi, umar, sold, calcai sau degetul mare de la picioare. De obicei, bursita afecteaza in principal cotul, umarul, genunchiul si soldul, deoarece acestea sunt articulatiile cele mai solicitate.

Cadru ortopedic de mers, carucior rulant, saltele si alte accesorii la preturi convenabile | magazinulortopedic.ro

cadru ortopedic

Daca bursita de la nivelul cotului sau a umarului afecteaza mobilitatea mainii, cea de la sold sau genunchi afecteaza mobilitatea picioarelor, deci si mersul. In acest caz este nevoie de tratament, interventie chirurgicala si recuperare. Cum dintre toate, recuperarea este cea mai grea, echipa magazinului online, Magazinul Ortopedic, si-a propus sa ofere o mana de ajutor. Accesand magazinulortopedic.ro puteti gasi de cumparat cadru ortopedic de mers, carucior rulant, saltele si alte accesorii care sa favorizeze recuperarea in urma unei interventii chirurgicale. Preturile sunt corecte, iar ofertele se schimba periodic. Urmariti-le pentru a nu rata produsul dorit la un pret bun!