Analize microbiologice sigure și rapide

sygal

Unitățile care comercializează și prepară produse alimentare, sunt obligate prin lege să dețină atestarea calității produselor pe care le oferă spre consum, ca măsură de siguranță pentru sănătatea consumatorilor. În special în sezonul cald, precauțiile producătorilor și vânzătorilor trebuie să fie mai mari, deoarece riscurile îmbolnăvirilor cresc. Alături de o igienă strictă, depozitarea în condiții termice cerute de normele în vigoare pentru fiecare tip de produse alimentare, legislația cere analize microbiologice periodice.

Atunci când ai nevoie de analize microbiologice pentru paine spre exemplu, poți apela la un laborator de analize microbiologice din Cluj – Sygal,  deoarece dețin aparatură de ultimă generație respectând cele mai exigente cerințe de calitate și standardele impuse de comunitatea europeană și aflate în vigoare.

Merită să alegi serviciile lor de analiză pentru produsele alimentare, deoarece reprezintă o alternativă mai ieftină a serviciilor DSV, plătind mai puțin cu aproximativ 10-15 % decât până acum, probele sunt analizate și interpretate conform standardelor și reglementărilor europene în vigoare, iar analizele sunt confidențiale putând fi accesate doar de către beneficiar pe site-ul sygal.ro.

Probele pot fi preluate de la sediul pe care îl dețineți, iar rezultatele le puteți accesa online. Specialiștii Sygal garantează profesionalism în efectuarea analizelor.

Dacă ai nevoie de analize microbiologice pentru carne în Cluj, laboratorul Sygal îți pune la dispoziție toate analizele necesare cărnii și produselor din carne, precum și analize pentru pâine, ouă, fructe și legume, lapte și produse lactate, pentru crustacee și moluște preparate, pentru paste făinoase, ciocolată, jeleuri, gemuri, bomboane, condimente și aditivi, pentru orice tip de mâncare gătită, inclusiv fast-food, pentru apă și băuturi răcoritoare, pentru furaje și hrana animalelor. Detalii despre toate tipurile de analize cât și despre prețurile practicate găsiți pe site-ul lor. De asemnea poți consulta tot aici și legislația care reglementează necesitatea efectuării de analize microbiologice a alimentelor puse la dispoziția consumatorilor.

Pentru a putea dovedi calitatea produselor pe care le vindeți, apelați cu încredere la serviciile laboratorului Sygal. Acuratețe, promptitudine, siguranță – tot ce aveți nevoie pentru afacerea voastră!