AloTractari disponibil non-stop pentru orice problema auto

Tractari auto sector 1

Cel mai mare cosmar al unui sofer este sa ramana blocat cu masina din diverse motive cum ar fi o pana, cutie de viteze blocata, baterie fara curent sau orice alta cauza care face deplasarea imposibila. Mai grav pare atunci cand esti intr-un loc necunoscut si nu stii la cine sa apelezi, sau se intampla unul dintre aceste lucruri la o ora tarzie in noapte.

Din fericire, exista solutii pentru orice problema la AloTractari oriunde te-ai afla in tara si cel mai important, ofera tractari auto non-stop. Vestea si mai buna este ca nu vei plati costuri exorbitante pentru tractare, deoarece in primul rand au preturi foarte bune si in al doilea rand, tarifele sunt calculate in functie de greutatea masinii.

Soferii de pe autospecialele de interventii sunt pregatiti in oferirea de sfaturi si constatarea defectiunilor aparute, ajutandu-te sa gasesti cea mai buna solutie in functie de automobil si buget.

Tractare masina cu platforma – Alo Tractari Bucuresti

Chiar daca ai nevoie de serviciul de tractari auto in sector 1, in orice parte a Bucurestiului sau in tara, poti apela servicul de tractari non-stop – gasesti toate detaliile pe site-ul lor www.alotractari.ro.

AloTractari colaboreaza cu peste 200 de parteneri din toata tara si ofera cele mai bune si mai rapide servicii, deplasandu-se la locul indicat de client in maxim 30 de minute. Primesti si asistenta rutiera in functie de necesitati la preturi foarte bune.

Alege cu incredere AloTractari pentru tractari masini in Bucuresti si in tara si beneficiaza de urmatoarele servicii: program non-stop, tarife minime, discount 10% pentru tractarile programate din timp (minim 3 zile), daca reparatiile se fac la service-ul lor sau ale partenerilor, primesti discount 50%-100% pentru tractari auto, constatarea defectiunilor gratuit, asigurarea masinii in timpul transportului (polita CASCO, asigurare CMR) sic el mai imporatant, rapiditate, seriozitate, corectitudine si respect!