Alegeti intodeauna anvelopele potrivite masinii dumneavoastra

Anvelope second hand

In momentul in care ne urcam in autoturismul personal cea mai importanta grija ar trebuie sa fie siguranta noastra, a pasagerilor aflati in masina si siguranta celorlalti participanti la trafic. Avand in vedere ca traim intr-un context social extrem de agitat si foarte aglomerat, suntem de parere ca atentia distributiva si mai ales experienta in condus poate face diferenta in anumite situatii limita. Pe de alta parte si o masina bine echipata cu senzori de proximitate poate juca un rol decisiv la evitarea unor evenimente rutiere nedorite.

 Chiar daca autoturismul este plin de sistme de siguranta activa si pasiva ,multi conducatori auto omit un aspect important, acela al singurului contact cu asfaltul. Cand ne referim la “singurul contact cu asfaltul”, spunem ca acele patru cauciucuri care ne conecteaza cu asfaltul sunt cele care vor face intodeauna diferenta. In functie de anotimpul de afara , soferii ar trebuie sa inteleaga ca nu are niciun rost sa se expuna la vreun risc prin utilizarea unor cauciucuri nerecomandate. Prin simplu fapt ca se merge pe ideea utilizarii aceluiasi tip de cauciuc indiferent de suprafata de rulare si de anotimp, soferul se expune unui pericol destul de mare.

 Daca anumite cauciucuri nu sunt destinate suprafetei de rulare cat si anotipului in care autoturismul ruleaza, pot exista diferente mari ai timpilor de franare in cazul aparitiei unor situatii limita , iar aderenta pe anumite suprafete va avea de suferit. Pentru a alege intotdeauna cauciucurile potrivite masinii tale, cel mai simplu si rapid mod este sa luati legatura cu o companie specializata in comercializarea anvelopelor noi.  Doar cu un singur click pe adresa de internet cauciucauto.ro veti putea intra in contact cu un consultant  care va va oferi toate detaliile necesare achizitionarii unor cauciucuri noi.