Alegerea pe care trebuie sa o faci cu cap cand vine vorba de mutarea mobilei

draperii

Scenariul tau poate fi acela ca tocmai ai incheiat toate socotelile cu viata in casa parinteasca, iar daca ati ajuns la capitolul mutarea mobilei din casa parinteasca, in casa noua, atunci aceasta este o adevarata provocare. Ce iti recomandam este sa te gandesti bine ce piese de mobilier vrei sa iei cu tine in noua casa si pe care le-ai putea, totusi, lasa parintilor tai. Daca in casa parintilor ai majoritar mobila romaneasca, iar stilul tau se indeparteaza de traditia pe care ai mostenit-o, atunci iti recomandam sa consideri a face o investitie intr-o mobila de calitate, potrivita noii tale locuinte.

Cea mai buna alegere este aceea rationala si nu aceea care pune pe primul plan confortul. Poate ca ar fi mai bine sa preferi sa dormi pe canapea pentru o luna sau doua, pana strangi banii necesari pentru a iti cumpara patul pe care ti-l doresti, spre exemplu. Ori poate mai bine te imprumuti si ti-l cumperi cat mai rapid, urmand apoi sa restitui datoria. In oricare dintre cazuri ideea de baza este sa nu mai iei patul vechi si plin de arcuri defecte, pe care l-ai folosit toata copilaria ta.

Daca vrei sa ai mobila cu stil, atunci trebuie sa cauti elementele care ti se potrivesc din gama variata a producatorilor de mobila, chiar si din piata romaneasca. Iata un site pe care te-ai putea uita, ori pentru a te inspira pentru idei de mobilare a casei tale, ori pentru a rezerva noua ta piesa de mobilier: MobilaSimex.ro.